Wednesday, January 4, 2012

Anya's Stuff

Holla!

Semalam bershoppingan di Pavillion...sebab kasut Anya dah ketat ehh..serious Mommy tak perasan Anya ku...nasib la Mak Long Anya yang bagitau..hahaha ni sebab kes aku suka sangat kasut Anya..comel...

Ok back to the story...Aku suka kasut baby NIKE...sebab aku lebih suka NIKE dari ADIDAS etc...tapi semalam tak de choice langsung..and we decided nak beli 2 kasut for Anya..satu untuk yg lasak2 punya..another one untuk pergi function yang leh pakai dengan dress...hehehe

Supposed satu aku pilih..satu lagi Daddy dia pilih..hmm tapi aku dah agak dari mula..memang tak de harapan la aku nak pilih kan Anya??Nasib baik yang satu ni aku suka jugak..hehhee...

Anya..mommy sedih sebab mommy tak de Stuart Weitzman lagi..Anya pakai dulu...apakah??

Dunia ni kejam kan?cuba la harga kasut untuk orang besar sama harga dengan kasut baby...semua orang leh pakaii!!

So far Anya ok bila jalan pakai kasut adidas baru itew...comel..colourful..yang penting comfort la darling kan?

So itu dulu..currently bz preparing bil punya wedding reception..yang akan berlangsung sabtu ni...(tak sabar mak nak glam2 hari tu!hahaha)

Okla..later aku upload pic etc..ok?

Take Care!!

Love,
Amy

4 comments:

Mrs.Farhana said...

anya, untie nono nk pinjam kasut pls!!!!!hihihi

AmyMizzunderstood said...

anty sama size boleh jekkk

deena awanis said...

comeynye shoes anya..nak tengok stuart weizman ituuu!!

AmyMizzunderstood said...

Deena : baikk nanti kita upload...sekarang bz sket tgh cucuk bunga hahahha