Thursday, January 19, 2012

Bil's Wedding Reception II

Yeszaa,..

Eh lama tak dengar tag line tu..hahahaha...
Kali ni bersiaran dari Keningau,Sabah bah...eh tak de la..reception belah perempuan buat di sana..sonok!!first time la aku sampai Keningau..we thought pedalaman sangat..tapi tak..maju..pekan pun ok..ada KFC..Pizza Hut..kira ok wut??sempat gak la rembat pashmina cantik kat pekan tu..hahaha (as usual)

groom and bride lagik..hehhee
Bestt wooo!Ni paling gerun nih..tak berani aku!
santapan..my little familyMommy and Anya of coz...(baju masa my sis wedding on 2009..kelasss leh pakai lagik!)

The theme is..Kadazan nya wedding la..cumanya wedding ni like Pesta Menuai..ada macam2 performance...orang yang tak reti culture sangat macam aku ni memang la sesuai belajar..hahaha..

Tengok makanan dia..kelasss...tak cukup bekas aku rasa penuhh!isi jek penuh..belum kuah dia lagi kan?hahhaha..sedap2...lemon chicken gitew..ko ada?

Happy..enjoy la..!Sebab ni first time aku attend wedding yang sebegini..dah borink tengok wedding semua samaa jer..kan?Kali ni less flowers but lot of performance..lagi enjoyss!

From KK to Keningau took 2 hours + macam tu..we all sewa van..Anya memula mengamuk maybe penat..nak tido but tak selesa agaknya...Oh ya dalam plane!!alahaii..budak ni dah besar..dulu masa pergi tahu senyum je..sekarang dah leh jalan alahhh...kejap kat Mommy..kejap kat Daddy..jenuh gak la..last2 kenyang..penat..bagi susu tido balik..hahaha..mudah la Anya Mommy nih!Syukur...

Okla..nak tido..nyanyi sket..Tinggi-tinggi gunung Kinabalu...tinggi lagi sayang pada kamu...lalalala~ sampai situ je aku tahu...ok dah bye!

Love,
Amy

6 comments:

Memey Anuar said...

Biru biru hujung Kinabalu
Tengok dari jauh hati saya rindu

hehe amy
kite tgk selagi masih ada tu setiap kali ada show kt TV hihihihi
skali kakak2 ipa sume pon terjebak :D

-wani syazwani : nama kt fb hehe-

AmyMizzunderstood said...

memy : samala..asik tgk citer tu jek...hahahaha

mrs irmidrza to be said...

wahh...cam belajar culture gi wedding camni..hehe...nway salam kenal dear...b2b 2012 dtg melwat mencari ilhma wed prep..=)

folo u dear..folo me back ya..=)

http://lildrwalimah.blogspot.com/

AmyMizzunderstood said...

hi babe...willfollow u back...tq

misha.w said...

mcm mana u bleh stay elok dlm kereta? i mabuk ok everytime ikut hubs ke tmpt kerja dia kt tambunan tu.

AmyMizzunderstood said...

nsb amy jenis tak mabuk..hhehe sembang dlm2 dlm van..rs kejap je dh sampai