Monday, January 9, 2012

Bil's Wedding Reception

Hi!

Wahh..memang penat giler..serious!
But Alhamdulillah semua dah selamat...Lydia..welcome to our family..!!hhehee
The theme is Thai Wedding..so reception kita buat dekat Rest Sri Ayutthaya, Wangsa Maju...
Vendor is from my husband,Atim and MG la of coz..

Okla jom la tengok pic hari tu..

groom and bride... :) Congrats to both of u!Dais from MG team...with Thai wedding theme concept
Thai PerformanceThe wedding cake...SEDAPP!dalam dia..red velvet..nyumm2...sapa nak contact boleh email me!
My dad,Lil bro,Anya and meSil with mak...
Atim with Abah and baby
Ayah with Qaira Jasmine
MG Team with our junior..hihi
BOND batch 2011 wakakkamy lil family
sawasdee

Family theme colour is peach,grey and black...oh ya..and i loikeee my sis punya baju...cantik giler..!And ada la part2 kelakar masa before nak sampai Rest ni...me tertinggal anak tudung..so my neck tak cover..haishh so bad la me!nak nangis..suppose tak pakai tudung tu..dah beli kain shantung for turban..mencikk!but my sis cakap dia tak perasan apa pun kalau aku tak citer hahaha...

Oh ya..surprise part is..we all ada panggil Roy, singer yang nyanyi lagu Ratnaku..since my bil suka giler lagu tu..and dia happy sangat masa Roy keluar haha..ok itu pun kelakar sebab dia senyum sampai telinga..and everybody nampak enjoy that nite..!

Okla..thats all from now...oh ya that is my dress...hehe..yang banyak membantu masa majlis...sebab Anya ngantuk nak susu..

Love,
Amy

4 comments:

misha.w said...

baju peach amy sgt cantik lah. :)

AmyMizzunderstood said...

misha : tq!kosong jek rasa

yayin said...

Agree! Selain baju u cantik and 'practical' utk susukan anak, baju ur sis pun law a juge.. Manelaa u all beli? Share pls..! And also, majlis nampak sgt fun and enjoyable.. Well done!!

AmyMizzunderstood said...

yayin : beli kain and tempah je kat tailor biasa..baju i yg luar tu i buat cover hehe so boleh menyusu dimana mana hehe...tq yayin!