Tuesday, May 15, 2012

Happy Mothers Day for me

Holla...

Ok ni kir got time la nak berupdate..dalam pada bz packing barang..bek la aku blogging jap...nanti lupa nak citer...hahhaa

Nak dijadikan citer...aku dan keluarga Atim celebrate Mothers Day sehari awal...sebab semua org free..since adik ipar slalu fly tak tentu masa...

Aku dapat ni...
Tq Anya and Daddy...









Tahun ni memang berbeza la..sebb selalu kitorg akan habiskan masa makan kat restaurant best2..sampai dah tak tau nk makan kat mana...alih2 boleh jadik tension nak carik kedai makan..orang pun naik menyampah naik status kat mana kedai makan best?hahhaa so kitorg gi picnik je la kat batang kali...

Heee...aku ni mmg la tak berapa gemar mandi manda sungai ke apa..sebab tah..mmg dari dulu la...tapi ku turut kan jua...sekali sekala takpe...im fine with it..heee...

Kenapa aku celebrate dgn family Atim..bukan dengan family aku??sebabnya..aku kan dh tak de mak...jadik mak mertua pn ok wut...apa pun aku tak pernah lupa arwah mak aku..tetap di hati... *sedih*

Oklah...suddenly ada banyak aku nak citer...tah tetiba datang la idea mencurah..hhehe

Later la...

Love,
Amy

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

masih sempat x nak wish happy mother day nih pd kamu :)


apa pun semoga sentiasa menjd ibu mithsali..mcm ibu/mama/mommy/emak kamu.:)

AmyMizzunderstood said...

Elin : hi. Elin..happy belated Mothers Day to u too!!