Thursday, May 17, 2012

I love you..You love me..

Pernah ke Yukids Island,The Curve?
Aku rasa itulah tempat lepak baru buat aku dan Anya...since dari kecik lagi aku dah ajar dia pergi kat tempat2 macam ni..indoor..

Aku bukan nak citer pasal Yukids sangat...korang boleh google...murah je..nak lagi murah pergi weekdays..
sementara menanti Daddy Anya potong rambut..aku bawak dia kat sini...

tapi malangnya..Anya hanya suka main 2 mainan je..which is balloon2 yang berterbangan and bola2 plastik tu..hee!benda yang bergerak tak payah la suruh...awal2 dia dah tarik tangan aku..lalu kat tempat lain...sama la macam naik kereta mainan yang kita perlu masukkan rm1 tu..kebaikannya adalah..aku tak perlu bazir duit untuk mainan yang tak sampai 5 minit dah berhenti bergerak...


Hujung2 dia carik poster Barney...duduk kat bawah tu and nyanyi I love u...You love me....bukan tu je...dia boleh kiss and hug poster tu...Hai la anak...bijak2...Mommy memang bawak Anya,bayar sampai rm30, untuk tengok poster Barney!!Janji Anya happy yer!hahahhaa..

Anya dah 18 months... :) Besar kan?

Love,
Amy



2 comments:

♥ Elin ♥ said...

mmg dah besar pun...dah blh dpt adik pun...jgn pk lama2 sgt...;p

AmyMizzunderstood said...

Elin : ehem..bab dpt adik tu hehehhee...takott