Friday, June 22, 2012

Diapers??

Salam and hi!

Ada sesapa yang sebut pampers lagi?hehe..sebut la bukan apa pun..cuma tak berapa betul sikit..Pampers is a brand..macam Drypers,PetPet etc..Diaper is diaper la hehehe...lampin pakai buang...hik

We went to One Utama...before mengshopping barang sehelai dua,kami stop kat booth Drypers..kot la ada promotion ke kan...

So far..Anya memang pakai Drypers masa dia newborn lagi...keluar2 je memang pakai Drypers..tak pernah tukar..since kulit dia tak bermasalah..and harga diaper yang berpatutan..aku memang tak tukar la...alaa..last2 ke tong sampah jua ye tak?

So they provide games..and ada la sedikit penerangan mengenai produk Drypers yang terbaru...so far aku tengok pun memang ada improvement...banyak!and of coz bagus la...

Drypers WeeWeeDry :

A) 4 Botanical Extracts with aloe vera,chamomile,olive extracts and vitamin E

B) New flexi-tape











Kalau dulu kene check sentiasa dah full ke belum..sekarang tidak lagi hhaha...

So boleh la try...sebab harga Drypers sangat berpatutan!

Love,
Amy

4 comments:

Suzie said...

kak suzie drypers lama mmg ilyas tak blh guna sbb melecet masa newborn dulu tp sejak drypes dah improved n dah 2x try so far OK :)

selamat duitku tak pyh beli mamypoko sgt :p

awan terpilu said...

hi amy(^__^)

since aakif lahir,i mmg bg pkai drypers smpai size S than lm2 xsesuai lak dgn my son:(..switch to Huggies than Pet Pet...

at last,i bli Cloth Diapers...smpai skrg still pkai CD (^__^)...but now utk pkai harian kat umah,rembat Fitti coz murah pun murah+ngam lak dgn bontot aakif(~.~),ada gak try brand2 yg murah bli kat mydin tp XOK SESGT!!!...bocor+bau hancing:(...utk jenjln, pkai Mammy Poko (mmg the best laa)...

nt rs cam nak gi jeling tgk laa Drypers yg terbr tu hah...

AmyMizzunderstood said...

Kak suzie : kan?hahahaha..cantik and berpatutan la harga dia...hehehe

Awan terpilu : jeling jangan tak jeling hahahaha

~♥ iella ♥~ said...

Bg anak pakai drypers gak...