Saturday, June 23, 2012

Yeayy...its a rainbow!!

Salam..

Currently im addicted with Bijou rainbow cake...not to sweet and not to creamy...pendek kata sedapnye.!!

Anya yang paling excited..and she said "Wowww!!happy birthday to u...lalallallala..." mesti nak nyanyi punya la kalau jumpa cake...hehe cute!!


Wait Anya...Mommy bukak dulu...


Ok..done..u can eat now...

Tak sabar okeh...memula nak tapau je..last2 merengek nak makan jugak...terpaksalah...

Happy Eating guys!!heehek

Love,
Amy

6 comments:

Puteri Satu said...

kat mana beli ni amy...???

AmyMizzunderstood said...

Nama kedai Bijou...ada kat One utama..Bangsar Village...

~♥ iella ♥~ said...

huhuu...warna pun dah menarik. Rasa kek tue cmna erk? sedap x..?

Hazz Nieza said...

me too!! lately been eating this rainbow & red velvet from Bisou a lot. yummy kan. ;-)

Drama Queen said...

Welcome to the Bisou rainbow cake club! We all pun addicted. Sgt sedap! Nanti try their brownies pulak....also sedap. Masuk microwave for 5 seconds to make it softer and makan...yummmmmm!

AmyMizzunderstood said...

Hazz Nieza : yummy habisss!!Red Velvet i tak pernah rasa lagi..sebab dah dua kali pergi pun asik terpandang rainbow cake!

Drama Queen ; ni semua salah you lah!!hahahhaa kalau i tak baca blog u,i tak ta pn...anyway thanks babe!!!i dpt kad keahlian percuma hahahah