Wednesday, July 11, 2012

Colorful doily paper

Salam...

For those yang mencari doily paper selain white,silver n gold...boleh email me :

amymizzunderstood@yahoo.com











Minimum order 100pcs

Color available : pink,light blue,purple,green,yellow,orange,brown

Size available :

3.5"
4.5"
5.5"

Its soo cute fo those yang nak guna for wedding favors...goodie bag for birthday party...and raya yang bakal menjelang...sesapa yg buat kuih raya nak bgi nampak lagi trendy boleh email me...ok?

Love,
Amy

29 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

awat lambat nau keluar iklan amy? HAHA.
I dah DIY macam² guna white doily.
tsk.tsk. takpelah, nanti kot² nk buat bisness ke, i dtg cari u okkay!

AmyMizzunderstood said...

Balkidz_hunny : baru dpt supplier..hehhehe

4weddingku.mya said...

Hi amy! This too cute! Me want! Me want!

ni@ @in said...

amy..blh tak pm hrga doily paper ni..emel ain purplequinia@gmail.com
tq

Norba'adawiyah said...

uwaaa!! berapa harga utk 100 pcs tuh?

AmyMizzunderstood said...

Hi mya...

Give me ur email. ..I bg quotation..

AmyMizzunderstood said...

U've got mail!!

AmyMizzunderstood said...

Different size different price..meh email i bg quotation

iqa said...

Pm bleh.. myunix99@yahoo.com

myruz said...

Nk tao jugak harga utk saiz yg ada...

abz_junior@yahoo.com...

Tq.. ;)

SummerDaisy said...

Nak jugak sitimastura.Omar@gmail.com.

Size apa ek?

Inn said...

boleh tolong bagi quotation.
tq

in.nahari@gmail.com

ZAIHAN said...

Salam. colourful doilies paper ni handmade ke? :)

scha_10 said...

hye! doily paper masih boleh order x? quotation please. tq! ;)

syarfeezasaifuddin@gmail.com

eila said...

wahh baru mencari for my fiend if i nak around 1000pcs berapa yerr dia email to me

fazliesha@yahoo.com

kema said...

salam sis,
boleh bg quotation utk doily paper neh?

zaizai_gurlz88@yahoo.com

Nor Mazila said...

email quotation utk sz plg kecik 100 keping

mazila4558@gmail.com

BLOG ICT said...

boleh pm harga utk sys.. ct_rosny@yahoo.com

Author said...

boleh bagi quotation utk doily paper ni.? tq

Author said...

pm quotattion ainifla@gmail.com.tq

Miera Azmy said...

hi boleh bagi quotation tak utk doily paper ni?

miera.azmy@gmail.com

diy shopaholic said...

boleh pm price ke wnamalinawismail@gmail.com

ini blog saya said...

salam..boleh emel saya harga? saya nak kenduri bulan 4, kalau boleh a.s.a.p? saya nak kale pink 4" dalam 1300 pcs. terima kasih. zanirahsayang@yahoo.com

honeybe said...

Salam.. tlg email harga utk 500pcs saiz 3.5 n 500pcs utk 4.5. Tq honeyb2115@gmaik.com

anis suryanie said...

pm price utk doily paper 3.5 inch... 1pack ade brape helai? TQ

anis.suryanie88@gmail.com

zara sham said...

Salam.. Leh email sy utk saiz 4.5inc utk 1000pcs.. Thnks :)

zera_alien85@yahoo.com

gadis biasa said...

Assalam, boleh emel saya harga 1000 pcs size 3.5 & 4.5 inch...warna biru gelap... i_yana3@yahoo.com

Nurin Aris said...

Assalamualaikum , still available ke? boleh bagi quotation tak utk doily paper ni? nurinaristusimin@gmail.com

Azma Nurain said...

Hye nk taw doily paper nie ade lg ta??