Thursday, July 12, 2012

Baju raya

Salam...

For this coming raya...we all tak plan pun nak beli or tempah...sebab dah banyak sangat baju kurung and baju melayu...since family's wedding ritu berduyun kan?kira pakai balik je lah...ehehe

Anya?haaa..Mak Long belah Daddy dia dah belikan...simple cotton baju kurung...for me dah cukup dah...sebab dia pakai sejam je..pastu bukak...

But macam biasa...if tak buat sonething for anak dara rasa macam tak complete je...so i decide jahit fabric flower untuk baju dia...and for me too...so even colour ada lari sikit..bunga tetap sama hahhaha...


This is mine..tak siap lagi...ingat nak tambah 2-3 lagi...


Ni anak dara punya...buat comey2 sket..hehhehe

Prepare awal..so Ramadhan nanti boleh fokus lebih untuk beramal ibadat...Insyallah..dah aim something,harap2 mampu la hendaknya...Amin....

Oklah...anyone yang nak order bawal lacey,cookies,doily paper tempahan masih lagi dibuka ya!

Semoga murah rezeki ku...Amin

Love,
Amy

1 comment:

Mrs.aisheiteru said...

amy. sharela tutorial. tak pun nak order bunga comel :) hehe