Sunday, October 21, 2012

Ain Hawani

Salam...

Im pretty sure, ramai yang follow slot #adahawa kat #134 kan??

Well me too!tak pernah tertinggal langsung...hahhaha..and after that i drag my Ayah and husband too...and they love Adam&Hawa..lagi 5 minutes nak start,semua dah kat depan tv...and this pun im sure u guys pun sama perangai dengan aku...hahaha dun lie!

So,yesterday i pergi 1 wedding ni...konsep dia 20's-60's...and guess wut??i met my Ain Hawani hahhaha...ok i memang excited..tapi cover...apatah lagi mu husband wakakkaa..(i tau kalau boleh u nak jerit kan?)



There u go!i have too...but sian kat husband...mesti dia lagi nak berfoto ni kan? Haihh y bukan Aaron yang aku jumpa??Y??hahha

Okla...we are so happy n lil bit frust...maybe sebab Nadnissa ni tak seperti Ain Hawani kot?hahhaa...plus pegang anak dia..plus dia macam kalut sket..sebab everybody nak amik pic dgn dia..i felt like alaaa..napa dia tak friendly!but its ok..artist kan?heh..

Love,
Amy

2 comments:

chalk is talking said...

Oh my Godddddd~~~~~
Best gilerrrr dpt jumper Ain....
Bestttttttttt~~~~~~

Btw, cantiknyer you with that dress..hehe..sweet..

AmyMizzunderstood said...

Ehhehe...kebetulan...kira lucky la that day hihi tq