Tuesday, October 30, 2012

Birthday girl

Salam...

Today is 30th October..
Its my daugther 2nd birthday..
If selalunya ibu2 nak turn back time...tapi aku tak nak...sebabnya kalau boleh aku nak Anya cepat besar supaya aku sempat nak tengok dia membesar...paham tak ayat aku ni?hhhaha

Aku ingat lagi...last 2 years aku berada di PPUM...and dah start sakit perut sekarang ni....lunch hour semua orang datang jenguk aku...and i still remember....my sis cakap "tak hari ni...esok ko mesti bersalin punya!go and wash your hair!" sebab aku tak basuh rambut beberapa hari sebelum tu...heheee...

Supposed kene csec sebab baru 35weeks and water bag makin reduce...tapi dah kuasa Allah...dia nak keluar dulu...normal pulak tu...how time flies kan?at 4.41pm dia keluar....it takes only 10minutes inside the labour room...

Well...if Allah let me have 2nd child...Aku takkan tolak....dah ready dah..Insyallah....hhhehee..Amin..

To Anya,
If one day you read this...blog Mommy yang tah hape2 ni...i just want u to know that...everything yang Mommy n Daddy buat...semuanya untuk Anya...we want the best for u of coz...We love u..and we hope u will take care of us bila dah besar nanti...exactly macam mana we all jaga Anya..lagi baik lagi bagus kan??hehehe....

Please listen to us...and make us proud of you...okeh?jadi anak yang solehah and patut pada ajaranNya...



Love,
Mommy

No comments: