Thursday, December 20, 2012

Winter shopping

Salam...

It is Y.E.S now...
Masa ni la kene beli...hehee confirm barang murah....Insyallah next year we all dah plan for a long vacation...around March nanti....harap2 semua nya smooth la...

Yang aku tau...H&M baju budak memang quite cheap....sebab masa kat Paris dulu habis satu kedai aku borong...that time H&M tak de kat Malaysia lagi....sekarang nah!ada 3 dah branch...not bad Malaysia!..

And for myself...that day terpegi Esprit...and saw 1 coat yg super cantik for me la...and hati dah tertawan...but tak terus beli...2nd time went to Pavillion baru la terhegeh2 nak beli....sebab quite expensive jugak...and limited hanya ada kat Esprit Collection sahaja...

And tarrraaa...


Hasil tangkapan....coat Anya also cheap...legaaa..


Budak happy yg suka ngigau hehee


Mak n bapak budak yg pening pala...haihh

Anyway tq for those yang drop comment for my previous entry...really appreciate...last night dia terjaga jugak...but tak nangis..cuma merengek a bit...I dukung bawak jalan ke living hall...dia mintak Angry Bord toys...then nak susu...terus masuk bilik and sambung tido balik..fuhhh terbaikkk today..harap2 esok lusa dan seterusnya macam tu jugak la hendaknya...hihi

Love,
Amy

2 comments:

sha said...

my danish pun tgh ada problem nightmare camni. mmg dasat la especially now i tgh berpantang baru 1week+... ingatkan sbb dpt adik baru so dia buat perangai tapi ntahla. nak kena google cara nak setelkan dia gak nih. kot tak mmg haru tiap mlm camni

nida-razak said...

skang ni memang tengah musim sale kan..rambang mata..hehe..