Monday, September 30, 2013

Our Crib...

Salam...

Alahaii lamanya tak mengupdate blog!!
Currently bz dengan @duchessbyamy and weekend ada wedding job with MG... free time gi short vacation... confirm mak jemah bz kan..hehehe...

Alhamdulillah....loan rumah dah approved.... Actually ni rumah bersama... so rumah pn dah start jalan....around 8 months siap la kot...

Since rumah ni tanah sendiri...yang mendesignnya 1 family lah...pun bz gak buat benda2 ni....sekarang mood shopping baju2an dah tkde ye kawan2...asik tengok magazine interior jek!takde life betul!







bz la pilih tiles la...bathtub la. etc2...this is my first time...of kos la mak jem excited lebih!!hahaha... nak deco2 macam Rizalman...hahaha...deco rajin..kemasnya idok!!lupakan...

so oklah....nanti kita update lagik....byk benda nak citer...but satu2 lah k....ntah ada ke org nak baca...takpe tk baca pun untuk my own reference hik3...

Love,
Amy

2 comments:

irmafittaputri said...

wah excited...tgu2 entry reno2...deco2.

Rose Azadir said...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…