Monday, December 2, 2013

Anya's 3rd birthday

Hoolaaaa!!

Alahai lamanya tak berupdate...ekekek
Nak story pun citer dah lama berlalu...leh tak?
But its ok...untuk peringatan diri sendiri...
We all buat birthday Anya on 5th November ritu.... 
Al kisah nya birthday Anya supposed 30 Oct...but family semua kerja terbang sana sini...so free time date tu je yang ada...

Oklah...
Dah tua2 ni malas nak type panjang2...so enjoy the pic!
The theme is Disney Princess.... but last2 hujung2 bertukar! hahahaha
Fairy Tales...oklah lebih kurang...

 Invitation design by Anya's Daddy...
 Cake by born2bake (my senior sekolah dulu) and gift I buat sendiri...hik3
 From left Princess Aurora, Snow White, Cinderella and Belle
 Princesses nak santap dulu...hahaha
 Left : Cinderella, little Stitch, Alice in Wonderland  and Prince!!
All the princesses... so cute!!
 Anya tak sabar nak bukak present...so layan sekotak...and the rest bukak kat rumah...
Kawan2 bloggers yang masih kekal hingga kini...and I think makin bertambah sebenarnya...cuma yang dapat datang ini saja...Tq for comming !!

Venue dekat Palm Garden Golf Club kat IOI sana...
So far semuanya berjalan lancar! Tak sia2 la Daddy Anya ada event company sendiri...so that semua dia yang uruskan.... hahahaa... so next year i nye turn ye yayang!hehe

Love,
Amy




No comments: