Wednesday, January 8, 2014

Obsessss

Salam..

Hehehe ni memang obses la...
I love make up!! Previously aku memang pakai MAC je...since memang cntik pun..till now compact powder,foundation..make up based semua MAC... I dun care org nak cakap natural beauty lg bagus la wutsoever... As long as permission dr suami lagi penting...and nawaitu sendiri...tol tak?

Well..currently aku ada habit nak try NYX Cosmetics.. Dulu memang aku ada beli 2..1 round lispstick di and another 1 is jenis creamy sket and matte jugak of coz...and guess wut??aku suka!! Sebab matte dia tak buat kulit bibir kita kering...and then mengelupas kan?!

So i bought another 2 different colors!!! Hehehehe...cheap and very2 cheap!!


Lip matte cream ni fav aku...


This one is soft matte lip cream in Stockholm



Oh ya..i bought from instashop named @whitielily
So for those yang nak try this product...memang aku recommend sgt2...cuma its pre order stuff around 2 weeks dh dapat...and berbaloi tunggu!!

Bila korang pakai... Rasa macam lips tu habih sexy lah!.hehehehe...dah gi tanya suami.masing2...boleh ke tidakkkk??!kalau.boleh go whatsapp them lelaju....

Oklah im gonna share any products soon...
Insyallah...

Love,
Amy

No comments: