Wednesday, January 8, 2014

Something new for Anya

Hello...

Yeayyy...Mommy so excited actually..
Hari ni dah dapat Anya punya flash card...
Ohh bukan nya aku baru nak ajar dia...dah ajar dah..hehehe dia memang boleh baca a to z... 1 to 20 sekarang...

But flash card ni u guys can write and erase balik...mcm white board la...so boleh guna banyak2 kali...ikut anak jugak...Anya suka drawing...painting...and apa sajalah yang berkenaan dengan pen,pencil etc.... So this one memang kena la dengan jiwa dia...

Datang dalam 3 set... It cost only rm36 include postage!! U guys boleh cari kat FB 'JR Kids Collection'







She is sooo excited!!
Terus tulis then padam..tulis and padam...again and again...masa dia tengah tulis tu kita tanya la dia...A for??? Nanti dia jawap Apple...hehhhe slow2...sebab this year Anya tak pergi school lagi..next year baru plan nak hantar. ...so Mommy kene kerja keras ajar Anya...supaya tak ketinggalan...hmm...

So itu jela...ada jugak buku yg 8 in 1...but i try this one first...sape nak boleh la search okeh...

Love,
Amy

No comments: