Friday, March 14, 2014

Awesome Weekend!!

Salam everybody!!

Dengan berita yang mengejutkan Malaysia kali ni...dengan kehilang MH370..buat kita semua insaf...
Apapun doakan mereka semua selamat dan pulang dengan sihat...Insyallah....

Alhamdulillah...dengan izin Allah juga...rezeki kami murah kebelakangan ni...so husband pun bercadang2 nak celebrate dengan family dia...Well everything is under him..memula nak holiday jauh2 sket..but since adik2 ipar tak free sebab kena fly..we all kena stay in KL je...but its ok janji semua orang ada...

We stay at Majestic Hotel...sorry tak de pic hotel..but hotel dia memang paling2 cantik la antara hotel2 kat KL ni yang aku pernah stay...

Actually kebetulan birthday Atim and my biras...so kitorang nk celebrate birthday diorang sekali...so takde apa la..just after check in pukul 6 husband said "semua tunggu kat lobby..kita nak gi jejalan KL jap lagi" thats all...and i was like..lorr awal sangat...nak rest pun tak sempat...akur jela..

While waiting everyone...we all berlegar2 kat lobby...kebetulan ada wedding...anak to owner hotel...well memang habis2an lah guest dia...semua orang2 kaya with pretty dresses and suits... :)feeling2 kaya kejap...hehehe

and we saw ada someone punya limousine kat luar hotel parking baik punyaa...berbisik2 la kami antara satu dengan yang lain..."kalau aku kaya..kalau aku kaya..." gituuuu....

Suddenly I saw my husband diri betul2 kat tangga..and that limo pun park betul2 depan dia..and I was like...Eh! Eh!...nak jerit ke apa ni... and I saw everyone face smiling sampai telinga..and tersipu2 masing2..wakakkaa...this part memang annoying but kelakar habis!!

The driver open the door for us..OMG OMG!!
and we all macam jerit sket la kat luar while everybody are looking to us!!hahaha 
well kali ni bukan feeling2 dah...terus perasan kaya!!puihh...

We went to Pavillion..OMG bayangkan punyalah ramai mahluk Allah kat luar tu...and the driver drop us kat situ...everyone like uihh sapa tu!puhlisss...hahaha
And aku pun rushing pi beli present Atim which is aku dah lama aim hehehe...

Dinner dekat Wangsa Maju...

 this is the limo yang awesome!heheheh
 the cake is from my sil...yummy cake!!that is my biras (Atim's Sil)
 the foods!Also Yummylicious...
 Anya with her daddy!Hope u like the present yg tak seberapa itu...maklumla housewife dengan business kecil2 ni itu jela yang ku mampu..
 Inside the limousin...10 orang masuk pun ok... :)
 Nah...here feeling2 orang kaya wakakkaa...but this is awesome!!

Ok2...I admit memang jakun kat situ...masuk2 limo everyone screammmm!!happy giler...and my husband memang pandai simpan rahsia...sebab bini dia pun tak tau apa2...surprise sangat..even that day nak celebrate birthday dia...dia yang surprise kitorang...God bless you yayang!!

Memang happy sangat2!Nasib la after small surgery tu tak de apa2 sangat..cuma rasa sengal2 kat part kiri tu...Alhamdulillah semuanya ok...cuma kene usaha keras sket la kalau nak 2nd baby ye tak?hehehe...Amin2..

Overall semua orang happy...and my husband said he also happy...dapat tengok semua happy!ok fine berapa banyak hapy nih?!

Semoga dia dimurahkan lagi rezeki...Amin...

Love,
Amy



No comments: