Tuesday, February 25, 2014

Pasrah

Salam readers...

Panasnya hari ni..38°c leh terbakar kulit!!hujan pun tak turun2....dugaan..

Well.that day aku buat apointment kat Hospital Columbia Puchong..hari ni hari check upnya... My gynae is Doc Raja Juhaidah...1st time lah berurusan dgn dia...oh ya..belum pregnant lagi...cuma masih berusaha...

Well after she scan...nampak la polyp...or ketumbuhan bukan canser... Its tissue yang melekat di dinding rahim...but suddenly doc macam terkejut...

And me too of coz...sebab we can see a dot inside the tissue...so doc terus tanya...
"eh u pregnant ke??"
And i was like eh..eh... Hhhahah kelakar! Mcm boleh jadik...tapi not so sure... So dia soh kita buat upt test dulu...

And the result is negative ye adik2...



Fuhh lega...sbb setahun gak tunggu tak muncul2...jgn la baby...nanti i sedey!!

So this coming thursday we all decide nak buang la tissue tu...after that baru leh pregnant again..so readers...doakanlah semuanya selamat....amin..

Its ok..if baby sekali pn kat tissue tu...doc said akan miscarriage jugak nanti...pasrah jela...hehehe

Oklah thats all for now..
Will update soon


Love,
Amy

4 comments:

Riena said...

Insyallah Amy semuanya akan selamat.Doa itu penting :)

Ainul Mustafa said...

take care amy. dl akak mengurut pernah share tips kalau ada cyst or apa2 ketumbuhan dlm rahim blh cuba minum air nanas. nanti nanas akan cuci rahim.

rini.borhan said...

Amin doakan semuanya selamat.. In Shaa Allah ade rezeki adik Anya tu..

Alahai sukenye nama Anya ni..hehe..comel! Tapi anak dah RR so tak lei nak tiru nama..

SID: 919511

AmyMizzunderstood said...

Riena : Tq Riena...

Ainull Mustafa : Tq Ainul..Alhamdulillah settle semua

rini.borhan : hehehe comming soon dapat girl boleh bagi nama Anya hehehe