Thursday, July 17, 2014

Ramadan 2014

Salam everybody...

Bz sket lately...dengan tempahan shawls etc...and dengan sickness yg tak dapat nak dikawal...kadang2 no mood nak menjahit etc...

But Alhamdulillah...boleh manage dah sekarang...sebab sickness tu tk berapa teruk kalau nk dibandingkan masa pregnantkan Anya dulu...berat pun tak turun2 .. (risau nih hahahha)

So far dah 9weeks...
Scan checkup bulan 8 nanti...lepas raya...
Penyakit M sentiasa datang...kdg2 tak larat nk masak...nasib la ada PARAM ...so Atim consider gak la sekali sekala..huhu...

Tak de la mengidam apa...cuma teringin itu..teringin ni yg ada depan mata semuanya dapat..biasa2 jek...Alhamdulillah...tk berapa nak sukar.. cuma terasa mual nak muntah tu sentiasa ada...takpela as long as baby sihat..sempurna dan cukup...

Anya pun dah boleh terima...since dia mmg suka budak2...so tak la payah nak explain...cuma yg tak leh nak jawap tu...macam mana adik ada dalam tummy Mommy?... bila adik nak keluar ni?...and so on..

The best part is semua cousins..and biras pun pregnant together2...Insyallah next year lagi riuh la rumah tu...

But for my ramadan..macam tahun2 lepas..sama jugak...cuma kali ni teruk sket sbb sickness jela yang lain ok...

Oklah..sesambil tgu anak dara makan...sesambil tu la mengupdate blog...😊
So salam Ramadan to all!!shopping nanti beringat yer....hehehe

Love,
Amy

No comments: