Sunday, November 30, 2014

Time flies...

Salam..

Hi bloggers!!
How time flies...currently dah masuk 7mnths pun...Alhamdulillah baby and Mommy sihat2...Insyallah...

Barang2 baby pun dah start beli...well excited dia datang macam anak first jugak cuma kurang sket belanja sebab Anya's stuff pun ada lagi yang adik dia boleh guna balik hehehe...tp baju2 memang confirm baru semua...lain gender hik3...

Nama masih tercari2...but its ok Insyallah one day ada la tu..ye dak?

Well...what shud i say...
Hmm..My cheeky Anya of coz...mcm mana nak cakap...aku rasa macam aku ada 2 bulan lagi untuk bg kasih syg sepenuhnya pada dia saja...sebab lepas ni dh kene share...eventho masa beli brg2 baby pn aku rs mcm nak nangis sebab Anya yang choose baju2 for her brother..mcm excited but Wallahualam apa la yg dia rasa...sebab dia dah besar...

Next year me and hubster will send her to kindy...and still belum carik skool for her..ada la survey2 but tak sesuai plak rasanya untuk dia...

Macam mana nak tangani rasa sedih ni??mula la nak nangih...i love Anya...and i love my 2nd baby too for sure la...Ya Allah bagi la kekuatan...I dont want sedih2...and i hope Anya tak rasa yang kasih sayang tu tak dibahagi2 Insyallah...

Maybe starting rasa mcm susah..haihh..Anya quite manja type..so pepaham jela..but dia anak yang baik..☺

So sad...berat hati tapi apa la yang Mommy boleh buat ...life must go on...Mommy tahu Anya will be a good sister to ur adik...Insyallah...

Sad Mommy,
Amy

2 comments:

Balkidz Hunny said...

kejap je dh 7bulan ye Amy. tak lama lagi anya nak jadi kakak.

i know the feeling. but trust me, kita je rasa mcam tu. towards the end everythings gonna be okay babe. take care!

AmyMizzunderstood said...

Balkidz Hunny : yela..kdg2 mak dia je yg emo...dok rasa mcm2...anak tkde apa pun..but dia dh mention baby..daddy jaga...anya..mommy jaga hehehe