Friday, August 7, 2015

Anya's first school trip

Salam...

This is my first time experience to let my baby girl join her school trip...if u ask me either im worried or not...jawapannya adalah equal...hahaa..sebab tempat yang diorang nak pergi ni somewhere in Bdr Kinrara,Puchong..which is tak jauh sangat from us...sebenanrnya jauh la jugak sebab we all kat Putrajaya...

They went to Smart Intelligent House...google2 takde pun keluar nama tempat ni...rupanya tempat buat music box...hehehe..

After that..they baked cookies...but poor me tak dapat rasa cookies yang Anya buat...sebab semua cookies2 diorang tertinggal dalam bus...haihh!nak marah pun tak guna sebab benda dah jadi...but frust jugak sebab nak tengok cookies yang dia buat for us...😯







I got this picture from fb... 😊 (mak dia stalk habis-habisan...konon equalll sangattt!)

So masa nak fetch her at school...her aunty said she is soooo happy and enjoy...Alhamdulillah...Anya pun boleh pergi kauh sket dari kami sendiri2...big girl dah Anya... and dia tanya bila lagi the next trip?!i was like...erkkk??

Okla..tempek 1 entry here..so that bokeh baca bebila free..hehehe

Love,
Amy

No comments: