Saturday, July 11, 2015

Iftar with X-bloggers

Salam...

Happy fasting everyone...

Semalam malam...as usual...berbuka dengan kwn2 x-bloggers dah jadik benda wajib every year...Alhamdulillah kali ni sempat jugak planning...bertempat di BV II ...Marmalade cafe...

Situ senang ada play area so that anak2 kami tak ganggu we all nak bersembang bergossip etc..maklumla lepas dah semua beranak pinak..

Kat sini foods dia sedap la pulakk!!i tot small2 cafe ni makanan ala2 je...but Anya manage tu eat carbonara dengan jayanya...kalau tidak mintak maap jela...hehhe...so enjoy the pitcha..hopefully merasa la Ramadhan akan datang..and dpt gather again with them ...which is from the beginning tak sangka we all sekepala and boleh masuk with each other...bukan tu je..our relationship yg dulu statting from comment2 kat blog masing2 and share about wedding stuff...then pregnancy and babies...bertahan la sampai sekarang...

We can talk about everything...gossiping and all...they are positive thinker..we changed ideas...they are so jujur and always nasihat each other...which is something yang payah nak jumpa kawan2 mcm ni...from 0...tak kenal pun..the we meet up kat wedding salah sorang...and makin lama makin rapat...mcm tu la startnya our relationship...and for me..bloggers ni something special and payah nak tinggalkan...


Candid from us..itu pun ada lagi 4 person yang tak dpt join


Me and Jai




Our kids..

So..let me paste my sweet memories with them here..sebab kat sini kita kenal each other biarla at least got one pic together kat sini jugak...till la kita tua... 😊

Love
Amy

3 comments:

naddynad said...

oi rajinnya berbelog hahaha

f.i.e.z.a said...

i lama dah tak bukak blog sekali tengok u dah ada baby boy. alhamdulilah so happy for u. doakan i jugak k hehe
selamat hari raya maaf zahir dan batin :D

AmyMizzunderstood said...

Hi fieza...

Haah 8mnths dh heheh...i kalau bosan2 br blogging...hehehe maaf zahir batin jugak