Monday, November 2, 2015

31st birthday

It almost 10 years Mama left us...
Im always counting on it..its on October...5 days after my own birthday... 😢
AL FATIHAH

24th oct...
My 31st birthday...Alhamdulillah Allah masih penjangkan usia ini..masih memperoleh kesihatan yang baik...kegembiraan yang dipinjam bersama insan2 tersayang..syukur...

Early in the morning...hmm jap..not too early actually...hahaha sebab anak2 bangun lambat semalam..husband took us (with my parent in law) to Ayer8 @Putrajaya for breakfast...emm not breakfast...brunch lebih tepat hahaha...



At Teh Tarik place.. yummy maggie goreng!haha (macam kat rumah tak boleh masak kan??well its my birthday yaww)

Then husband said Go packing bag..we are going to somewhere...motippp sangat!b4 that I received a lottttt of wishes from friends and families...tq guys!! And they keep asking my..so this year which hotel??hahhaa me also can smell where my husband want to bring us..

After packing...terus keluar rumah from Putrajaya...and we all drop at The Garden... dia warning hahah we only have 30minutes to choose your birthday gift! And I was like...alaa nak beli apaa??masa tu takde nafsu langsung nak shopping...and tak tau mana nak tuju dulu..30 minutes for shopping??kidding me!

Masuk2...terpinga2 lah..dia pun sengih2...and take us (me,Anya and Noah) masuk dalam 1 boutique ni...haa masa ni dah boleh main teka2 ..apa eh apa eh hahhaa...


Lai laiii...pilih2 mak ngah..acik..kakak....adik manis...!!

Kalau nak pilih memang sampai esok tak habis...so i let my husband choose...and i pick one..easy kan?dia takut dia beli yang aku tak suka...well kalau namanya present apa saja org nak bagi kita terima dengan besar hati of kos lah!


Inside HERMES

Tq yayang!!im soooo happy and lucky too...



Ok done 30minutes...pusing2 KL..sebab dia tak nak I teka which hotel kitorang nak stay...konon2 sesat...pakai waze siap!!hahaha


Mandarin Oriental,KL

Nice hotel..well sudah2 la mimpi nak jadik princess...Noah and Anya terkinja2 nak berendam dalam bath tub since kat luar jerebu...Mommy plak dah promise...tukar uniform bagi budak2 mandi plak...mandi la nak sampai letih!!satgi tido!!

Husband cakap dinner at 8...urghh dah lambat!siap kan budak2 je dah amik masa...we went to Ayutthaiya Wangsa Maju... we all suka makan nasikkk..haha masuk2 je...surpriseee!! I can see my sister,Ayah and my bro...yeyeahhhh and my pil..bil and sil...semua ada!!how happy I am... Alhamdulillah...ni kalau tak makan pun takpe ni tetiba je kenyang!


Cake is from @mysugarshack my sister Amie


Our family...Alhamdulillah

After dinner we went back to hotel and the rest balik la rumah masing2...hehehe im so thankful...and happy!! Tq so much husband for all this...

Love
Amy

1 comment:

f.i.e.z.a said...

u are so lucky!

suka baca your blog dari dulu lagi. u dok putrajaya eh i stay kat cyberjaya now transfer ikut my husband keje cni.

have a great week ahead :)