Monday, January 4, 2016

3rd and 4th tooth growing

Salam..

Noah suddenly cranky last night...tido asik nak bf je..lepas tu tido kejap and then bangun pulak nak susu lagi...sampai ke pagi!! Uwaaaa dah la kakak Anya nak sekolah pagi ni...memang Mommy and Daddy jadik zombie kejap...

Baru perasan gigi atas dia dah start nampak!!alahai...dah besar dah anak Mommy...tumbuh 2 sekali pulak...memang la bengkak gusi dia...air liur tak payah cakap la..meleleh je...

Badan dia pn mcm tak sedap je rasa...even belum lagi demam but tetiba fobia pasal sakit dia hari tu...im so worried right now..
Sebab tanda2 nya demam dulu..lepas baru la keluar najis dengan darah...

But dalam kes ni..Noah dah 3 days tak membuang..selalu mya hari ke 3 plg lama la dia tak buang...so aku tak sure..dia ni sakit yg mana satu...perut ke or gigi dia tu...maybe both!sebab tu nak dedar? Tak leh nak assume2...but we all dah dpt kan ubat untuk melawas tu...and tunggu la result..supposed berapa lama ya lepas makan ubat lawas tu??sebab we all tk jumpa doc..just beli ubat only...

Right now dia flu pulak...alahai...risau nya..takut jd mcm hari tu...semoga tak de apa yang buruk la jadi..

Takut.

No comments: