Tuesday, January 19, 2016

Sembelit

Salam...

About Noah?Alhamdulillah...yang pasti bukan sembelit...day 5 tak membuang akhirnya kami ke Sg Long Medical Ctr...Doc check2 usus semua ok...lega mak!!
Cumanya dia pelik juga kenapa sampai 5 hari?

Bila dia try masukkan jari and check.if ada najis keras...jawapannya...TAK DE!najis lembut macam biasa..cuma belum time agaknya nak keluar..

Balik je rumah...terus Noah membuang hahaha...tak sah kalau tak keluaq duit dulu kan Noah??

So takpela...belum habis kat situ...start from that day ...aku pun catit la date dia buang air besar...sebab nak tengok berapa lama gap dia...sekali jadik lagi...and again day 5 baru keluar...motip sangat si Noah ni!!

But ubat lawas tu memang kena bagi...
Dia tk de problem pun bila nak membuang...ok je macam biasa..yang ada prob bila dia bung angin...perghhh bauuu...

Okla..as long as anak Mommy sihat...!yang lain belakang kire...

Love,
Amy

No comments: