Tuesday, April 19, 2016

DIY

Kalau siapa yang follow Amy from beginning...dari preparation kahwin semua...Amy memang suka DIY thingy...hahaha

So sekarang...its time to seperate Anya tido kat bilik sendiri...and salah 1 dari caranya...kene sediakan bilik dia cantik2 lah kan...cantik di mata aku dan Anya pun dah cukup lah...hehee

So that day kitorang buat poster sama2...dia choose color...


Tarrraaa...settle...ada a few jugak wall decor yang dah dibeli...


Before....


After....

Drawer ni around rm20 je kos dia...beli wallpaper kat Kaison pastu wrape jela...hehehe since me too far dengan Paradigm Mall tu..so im using personal shopper service..upah rm10..and postage..sama jela kalau pergi pun duit minyak jugak...so takpe janji siap....

Oklah later kita sambung decor2 bilik Anya....

Love,
Amy

2 comments:

minn said...

drawer ni rm20? u beli kat manaaa?hehehe

AmyMizzunderstood said...

Ohh sorry i mean cost mencantian drawer ni rm20...beli wallpaper tu...drawer itself i tak ingat sebab drawer lama je...