Monday, August 8, 2016

School trip - Kidzania

Salam ...

Bila aunty (teacher) Anya inform me regardig their school trip to Kidzania...mak dia yang super excited! Sebab memang dah lama nak bawak Anya tapi tak

berkesempatan...plus..kalau tak de geng mesti tak fun...sebab kene main sendiri2.... so we decided lepaskan Anya dengan kawan2 sekolah dia...

Macam biasa...hantar ke sekolah...bus pun dah sedia menunggu...and the best part is aunty2 dia tak putus2 kirim gambar anak2 kami tru whatsapp...kadang2 risau jugak..instead of snap pic anak2 ...baik la jaga anak2 kat sana and more focus to them...tapi al maklum parents yang baru 1st time selalu nya more excited than us...risau..tapi dalam masa yang sama seronok tengok anak2 happy... 😊






Alhamdulillah selamat pergi dan kembali...
Cuma dia cakap tak dapat nak main semua..its ok nanti kita repeat lagi...gonna ask Mecca punya mak (Anil Lutaze)..and kita try adjust hari lain ok?

Dalam banyak tempat yg we all mention... included Hello Kity,USS etc dia cakap Kidzania paling best....well?

Love,
Amy

No comments: