Tuesday, February 21, 2017

Noah's Shark doo doo birthday bash!

Salam everybody..

Last 17th February...is Noah 2nd birthday...ye pantas kan pembesaran anak2?hmm...so kita pun plan a week before..which is memula nak buat kat rumah..santai2...but suddenly ada benda yang tak mengizinkan kami buat kat rumah...sebab rumah kami kene guna untuk shooting iklan...so nak tak nak...kene la cari tempat lain....mak is pasghahhh...later kita citer psl ni...

The theme is my son fav...Shark theme...but nampak agak ganas...we all tukar sket to Beach party... 😍😍😎

Start from 3pm to 6pm..Alhamdulillah everythings went well..syukur...anak teruna pun tak de banyak masalah kecuali tired la hunung2 tu...dengan excited semua..hahahokla enjoy the pic..


Cake is from MJCakes


balloons decoration, clown and face painter im not really sure dr party planner mana...sebab all my husband yang arrange...tapi clown tu terbaik...friendly...and skill balloons dia walaweyyy...memang best...tak kedekut...thumbs up!


pic credit to imagebyajid our photographer...pic ni je ada ...yang lain belum dapat hehehe

my birthday boy

cousins and family

kecoh sket dengan anak2...heheh excited semuanya

Anya with her friends...anak2 blogger semuanya

and mama xoxo of course!!

around 6pm macam tu habis...tired..but im pretty sure Noah and Anya happy!...
tq for coming...tq for the present...minta maaf kalau ada yang terkurang...

Happy birthday lil son Audee Noah...Mommy doa setiap hari agar Noah berjaya dunia akhirat...jadi anak yang soleh dan berilmu...Insyallah...semoga doa Mommy diperkenankan olehNya...Amin...

Love,
Amy

No comments: