Wednesday, April 12, 2017

Result

Jengjengjeng....

What result??
Hahhaha..ok mak2 steady sket...I pun tak terkecuali merasa benda yang sama...excited..unsabar...mcm mana la agak ya result anak2 that day...Kemoonnnn..Its only Ujian kot...not the real exam!!but...but...yang paling tak diduga bila kita expect anak kita tak boleh buat...tapi result dia kemain lagi...

Anya punya result Alhamdulillah beh la dibanggakan..eventho it too early nak tgk perkembangan budak2 ni...but heyy oklaa...she can do it!!N Mommy sooo proud of you Anya...



Daddy cakap tak sesia Mommy bertukar menjadi sejenis jadian bila mengajar Anya kat rumah...hehehe nak tau kenapa we all proud giler dengan Anya..I will share woth u guys next entry Insyallah...penting!!memang penting...soon ya soon!

Alhamdulillah dia dapat 5A 1B...no.1 in class...no 23rd dalam semua student standard 1...hopefully she can maintain her result mcm ni pun dah ok...well me and husband tak letak high expectation to her...we know our daughter well...tapi nampaknya salah ye tanggapan parents mcm kami ni...syukur la...Mommy pn tk penah dapat no.1 in class hahhaha

Mommy harap Anya dapat buat yg lagi baik in future...ok?

Love,
Amy

No comments: