Wednesday, November 22, 2017

Part 1 : October babies

Salam...

Well dalam usia yang sebegini...dan keadaan yang tak berapa mengizinkan..eventho baru 6 mnths pregnant...dah tak berapa nak larat berjalan dan segalanya...hahaha...

Im crying when Atim asked me to pack our stuff sebab nak bawak we all check in hotel...seriously???yess...serious!!sampai dia pun takut tak taj nak buat apa hahhaa...and he promised nak pack and unpack our stuff...so deal!

Pusing punya pusing kat KL tu..ni biasalah ni kalau dia nak buat surprise ke apa dia memang akan pusing2 KL dulu hahahhaa...sampai la ke destinasi...The St Regis KL..Our 3rd time here...yeay!

So macam biasa..naik atas...bukak pintu...SURPRISEEEEE!!!!! OMGGGG....Mama xoxo semua ada kat dalam tu...and start singing birthday song for me...hahaha...terkezuttt iolls ok...tak sangkanyaa...patut la Atim cuak aku tak nak gi hotel...haha






Tq guys...u made my day!!!
Tq husband...atas effort nak buat semua ni berjaya kumpul kawan2 I...hahaha...ada beberapa org je yang tak dapat join...but mostly cukup la..hihi

The best is...activity fot that day is...diorg dah booked makeup artist and we all semua dapat belajar makeup!yeayyy againnn...Tq Yayang...kawan2 I semua semakin jelita sekarang disebabkan u hahha..





anak2 pun happy sebab space besar...and mak2 tenang belajar makeup...alahaii...tq kwn2...tq anak2...and tq husband...sonok sangat birthday kali ni...

Love,
Amy

No comments: