Tuesday, February 24, 2009

12 days to go...

Quite bz nowdays...tapi bukannya bz apa hahaha..aku leh kuar tengok Upin&Ipin..leh tak..??Makcik2 kat cinema tu yang gelak lebey...!haishh..sabar je la..tapi layan..beginning of the story best la kelakar..tapi dah masuk part haiwan2 yg tak patut ada tu..aku borink! (opss!tercerita plakk...im sorry!!agagaga)

Well preparation for my engagement...
Alhamdulillah..everything is ok..that day went to IKEA bought curtain for my room..
Major color of my theme is white..Kenapa putih??
Sebab putih adalah color fav aku..begitu juga dengan Atim!ahahaha..jadik kitorang layan kan je...
Waiting for my tailor...mana la baju aku nih kan...
Baju sesimple itew..aku harap sejibik la macam aku nak...kenapa aku tak pilih designer??
Sebab..aku nk simple2 jek..erm..tapi design mmg aku curik idea la..agagaga..elo..semua orang leh buat okkk..

busana dari Rizalman..(busana katernyer...agagaga)



Hmm..baju cam ni la yang aku nk..Anyway..dengan bijak pandai aku..aku dah dpt kerongsang sejibik dlm pic ni..cumanya agak mahal la cost for that kerongsang..nak pakai sampai 5 bijik!tapi mmg tanteekkk laa.. Baju yg simple camni..kena la makesure accessories mesti ada..for me..accessories main byk peranan dgn apa yang kita pakai actually... :)

Well..masih menunggu..apa lagi ehh..catering and photographer aku dah remind balik..confirm..!
Sponsor hantaran pun dah ada agaggaga...
Idea semuanya dlm kepala..korang tunggu la aku upload pic nanti okkeh?
Since tinggal lagi 12 hari..bersamaan tak sampai 2 minggu lagi..aku nevess..heee..gedix!

3 comments:

-Nadya- said...

Congratulationn Amyy!!

Beshhnyerr U dah nak tunangg..

So bilaa kendurii nyerr..?

Wishh E'thing seme okayy!

eryan_emily said...

Well Amy, just do as simple as u can utk baju tu.. nampak natural nya

amy said...

hehe

to nadya : tq nad!amin2

to eryan : yup simple is nice kan?hehehe