Wednesday, February 25, 2009

update lagik...

Still in preparation mood..huhuhu..

This week adalah minggu mengemas rumah..akan ku habiskan segala2nya..wah mcm nk kawin ko! Yesterday pun tak dapat nak lepak ngan Liza and Una...since yesterday is Una's birthday!Happy Birthday dear!aku dah wish semalam..siap nyanyi..present jek tak beli lagi..insyallah..toksah la tunggu!agagaga.. Aku bz sket prepare apa yang patut..


Thank You tag..

done by me and my sis..


Benda gedix namanya..nk tau apa dia tungguu...dah siap semua nanti aku upload lagi...Well it is under Merisik Gallery too...tempahan juga akan dibuka setelah selesai segala2nya..Insyallah..(leh tak promote!hampes aku nih..)


Ideas : Merisik Gallery


Dalam pada bz nk prepare...ayah nk gi Bali..!!lawan tokey..aku juga menglistkan barang apa aku nak agagaga..


4 comments:

f A r H a N a said...

congrats again...

neway, hopefully ur all preparation done b4 the day...

amy said...

hahha hopefully yes!

eryan_emily said...

Preparation dah siap ke belum tue?

amy said...

otw..hehehe..