Tuesday, June 23, 2009

My Best Fwen Wedding..

Hello again!

Today nak citer bout a fwen..best fwen...aku mmg banyak best fwen mengikut tempat dan keadaan..betul..sbb tu ada yang argue oo sejak bila dia jadik best fwen ko??Babe, jawapan dia hanya ada pada aku.. orang yang banyak membantu aku..tempat aku luah perasaan itu la yang aku panggil best fwen ever!Sorry to say..orang yang pernah tanya aku ni tak layak kot aku pgl 'kawan' sekali pun..opss!(mmg aku dah tak de kawan cam dia nih..only Allah knows..)

Berbalik pada best fwen tadi..adalah Jaja..ingat tak aku pernah buat handbouquet untuk dia..??Yup Jaja ni la..kwn bek aku kat office!apa saja masalah office aku mmg carik dia la untuk aku luah segalanya..hik3..cian ko Ja!!Btw, Jaja kawin awal bulan hari tu..dan aku dah dpt pic dia!...

pic dia nikah..perasan tak baju itu..??tapi Jaja tambah beads sendiri uoalss..rajin ke tak pompuan nih???


ni la dia..gadis ayu itew...make up??kwn dia makeup kan..senang..sbb dia kawin kat Tengganu..mls nk amik makeup artist mahal!!

with her hubby..oo sonok ko ehh!

her dais...sweet kan??sbb memula dia ckp kat aku tak lawa...tapi cantekkk!!ko tipu!btw..dua orang dayang tu adalah twin..Jaja's bro!kreatif kan?agagaga

with her siblings..nampak tak handbouquet itew??agagaga


her hantaran...sweet jugak..bagus!


ni side laki dia..tapi ada 1 jek pic..she looks happy...sonok2!


The best part is..Dia buat semuanya sendiri.. dari gift,hantaran,semua la..sendiri..Jaja pun ada talent gubah hantaran actually..dia dah buat untuk ramai kawan2 dia...pasni cita2 nak meluaskan apa yang dia ada..aku bangga..!sbb dia tak sombong tanya itu ini kat aku... :)Allah bless u!... Jaja dah tak keja..sebab dia nk jadik housewife yg berjaya..agagaga..dan pasal biz tu jugak la...Itu la namanya kawan...kalau tak reti lagi la kan..

p/s : i also got anil's pic..tapi namo boh..sebab korang kena tunggu anil upload sendiri...tak surprise!!...

5 comments:

+ Fasha + said...

huaahh pelamin yang sungguh sweet itu!

AmyMizzunderstood said...

+ Fasha + :: yup2 nice kan?sweet jek

sreSHAziela said...

hi...
jaja ni ex office mate u ye.. dia org terengganu kan..

AmyMizzunderstood said...

sreSHAziela :: ya dia orang tengganu...kenal eh?

esca said...

sedih + gembira kan bila kita dpt tau kawan kita nk kawin.. sebab nanti dh susah nk lepak2 sama-sama...