Wednesday, July 29, 2009

Aisle

Suddenly terfikir bagaimana rupanya aisle di hari bahagia nanti...terlupa pulak..
Tapi dlm pada tu mmg la harus kita berbudget kan kan?? Oh ya mood saya sudah ok sket..sebab dah mendapatkan kembali nombor lama semalam...hanya RM5 ye..yang lain masuk bil! hahaha kena gak byar!

menggunakan pasu2 ini..atau harus menggunakan kotak2 ini supaya lebih tinggi?

Pada saya tidak ada masalah untuk menggunakan pasu2 mcm tu..sbb saya ada banyak!hihihi..dan tetiba terlintas satu idea..dimana saya masih boleh berjimat...

Memula dulu, saya pernah tanya Atim mengenai aisle nih..dia cakap tak perlu...sampai la saya tunjuk aisle di Reena's wedding..then baru la dia ckp "Ok..PERLU!!" hahahaha...

16 comments:

modusoperandi111209 said...

cantiknye theme color gambar tu!

nota kaki : maaf, lain yg awk tnjuk.. lain plak yg sy comment ;p

BuTtErFlyInFraMe said...

amy, 2 2 cantek ok..tapi ok lah u dh ada kelengkapan, tinggal nk implement je.. :) i pon dok teragak2 lagi nk buat ke tak, yelah cost kan..hihi..hunjung minggu ni dh nk konfem tapi blom decide lagii..mmg bagos kan?huhuu

anil lutaze said...

cnthek...perlu tau..kate ngn atim..hehehe

i dulu pon suppose ade..sedihhh..then sbb dah cancel last minit ngn butik tu..trus x dpt apa yg dikehendaki...

xora said...

takut aisle jatuh.. huuu banyak kali nampak.. budak-budak langgar.. kadang2 pelayan langgar.. tapi teringin nak letak juge :(

sher said...

Amy cantik jugak the first one, pastu u letak daun2 jer instead. Kat ssf ader jual the big green ball. Mesti cantik.

Btw, kerusi tue tak nak ker??

sher said...

One more thing, nak tanya, the pasu u dah ader byk kan. U beli katner?? I am looking for that one la. Can share some info dear? plz

Sha Pattinson said...

terpk jugak nak benda nih tapi kawin buat kat rumah so ..tatau sesuai ke tdk nih ..will see hehehe ...

Qis said...

amy, LOVE the 1st pic! i always prefer something low as compared to kotak yg lebih tinggi tu... sbb mcm mengganggu view. u're the center of attention for that day... bkn bunga2 itu (walaupon bunga2 itu sgt cantik!)

AmyMizzunderstood said...

modusoperandi111209 :: haha tak pe saya faham!hihi

BuTtErFlyInFraMe ::mungkin saya akan gunakan yang dlm pic pertama itew tadi..hihihi

anil lutaze ::ye ye!hahaha dah bgtau atim..dia setuju!

xora ::oo ye ke?hihih..akan difikirkan kembali

sher ::haa..mmg niat di hati nk letak bola hijau tu..dan pasu2 itew, kwn saya yg punya..heheh saya hanya pinjam..bout the kerusi..akan difikirkan..

Sha Pattinson :: kat rumah boleh buat kat luar..cantek juga..

Qis ::setuju dgn qis!nanti saya yang pendek ini akan tenggelam dengan pasu2 dan bunga2!hahaha

dIaNa said...

red + black .. Chantek! i loiiikkkeeeeeee!!

littlephia said...

amy i rasa first pic ok. sebab kalau letak tinggi nanti tak nampak muku u pulak, nampak bunga jeeee. :P

** i wish i pon ada jugak. see how..

AmyMizzunderstood said...

dIaNa :: well please hired me as your wedding planner nnt.. :)buwekkk

littlephia :; betul la..since atim already agreed pakai yang rendah sahaja.. :)

esca said...

amu.. first cantikk... walaupun xtinggi x peee... selmaat cuma nanti ada je tgn gatal pi petik satu..ehehhe..
kalau tinggi tu pon ok juga tp kalau budak2 lasak..habis praapppppppppp......

* Nat Azmi * said...

wah....chantekk..kemas + ringkas = menarik!! heheh

AmyMizzunderstood said...

esca :: mungkin amy guna yang pendek ini...

* Nat Azmi * :: betul ringkas kan??

Rossy @ Farah said...

saya sendiri pon selalu lewat dtg majlis..:( blk2 tgk pengantin potong kek or ngah mkn..erm..
p/s: merisik gallery adelah kamu punyer? wah..