Thursday, July 16, 2009

Ketemu jua..

Oh ya..memula sari berita penting..yayang jangan marah! i still heart u more..
Bukannya apa..semalam saya sudah nonton Public Enemies..yang dilakon kan oleh....jengjengjeng..
Johnny Depp!Ya seorang lagi hero kegemaran saya selain dari Brad Pitt!Tapi yang beshnya..dlm cita ni baru la nampak muka dia yg sebenar2..suci dari cermin mata unik dia tu..(tapi ada gak dia pakai dlm citer ni),suci dari makeup tah apa2 (dlm citer P.O.C) etc..


Citer ni rasanya lama jugak kot..Sampai Atim tetido la kejap!agaggaa..jalan cerita dia menarik besh2..sebab tak de citer lain je aku tengok citer ni..jgn la tengok mlm!kang tetido...hihi..
Sonokkkk!Yihaaa...

Pasni aku tunggu citer The Proposal... Ya..me n Atim mmg hantu wayang!tak sapa leh kata apa..hihi

4 comments:

Siti Hajar said...

saya pun gile tgk wayang..cume citer ni belum tgk lagi..klu boleh ape cite yg ditayangkan nak aje tgk sume..hehe

AmyMizzunderstood said...

Siti Hajar :: hehehe gi la tengok citer ni besh jugak!henscem la hero dia lalllala

* Nat Azmi * said...

wah...kami pun cinemafreak, moviefreak, wayangfreak..wutever u call it...hehe...fiancee dulu, time single2 siap gi tgk wayang sorang2...cute...and kesian...hehe ;P

AmyMizzunderstood said...

* Nat Azmi * :: haha baguskan??tp sumtimes bila fikir balik..mcm wasting money but fiance's said itu kan fav kita,y not wasting money kat situ!?hehehe so i pun okkkkk!hahaha