Wednesday, July 1, 2009

Theme color

Hola..Ari ni aku nk update lagi..bout my wedding theme color..
Untuk nikah me and Atim dah decide guna fav color Atim..since color tu ok,dan aku pun suka gak..lastly color ni yang kitorang pilih color ni ::

hot pink and silver/gray

and for my reception pulak ::
White and lil bit green...lil bit garden and country theme

Since only 1 reception...so tak banyak color la yang we all perlu..hehehe..senang kan..??Insyallah...harap semuanya berjalan dengan lancar...Since waiting december...for fitting..currently aku sangat la berjaga2 takot tak muat baju..huhuhu..kot tegemok sket ke..still gemok kan?so..keep on diet..even orang kat umah semua cam tension once i talk bout calories again n again...so my sis recommend benda ni...lapar je makan ni..lapar jek makan ni dia kata..hahaha..dulu dia turun 5kg sbb mkn benda ni jek...nak tau apa??


try la dgn low fat milk..kandungan dia pulak ::


Calories hanya 114...nak makan 8 kali sehari pun buleh...hehehehe..but aku amik only for bfast and dinner...tengahari belasah la nasi..sebab before this pernah try tak makan nasi langsung..aku dapat low blood...so tak elok!!satgi pengsan plak...tapi sedapppp ok....RM8++ sekotak..cumanya kotak dia kecik sket...

Actually kurus sangat pun tak cantek..syukur apa yang kita ada..ok??cumanya kesihatan je kena jaga...try la...yummy!!


p/s:: dear mira (sweet cravings) here i attached pic untuk u..color ala2 pelamin yang u nak tu..

pic from lya, dais from Merisik Gallery

14 comments:

sitijamilahazmi said...

hahahaha amy mmg semangat nak diet.im soo gona buy dat almond clusters lepas nie.mari mari cuba sama2 haha.anyway,kenape pelamin merisik gallery cantekkkkk? =( i maw satu lah untuk nikah.too bad aku kahwen di kedah.tsk.

* Nat Azmi * said...

Amy, sgt2 suka color2 tue...i guna purple n grey for my nikah, different shades of pink n cream for my recep and for bertandang color olive green! nampaknya color theme kita agak sama! leh tukar2 idea nnt eh..;)

Upcoming Big Day said...

chaiyok2 cik amy, makin rancak berdiet tu.. diharapkan diri sy juga akn brsemangat mcm amy utk diet.yup amy,terlalu kurus pun tak cantek.. anyhow i mmg need too reduce my luggage also.hikhikhik..

Fuchsia~ said...

dusty pinky-grey? cam my wedding theme je tu ^-^

AmyMizzunderstood said...

sitijamilahazmi :: haa beli2..jgn tak beli..sedap plakk layann...

* Nat Azmi * ::eh yeke??bagusnya...boleh2..love to share!

Upcoming Big Day ::tu la nk diet nya pasal tapi skrg tak sihat plak..musim kan..kena mkn benda2 khasiat!

Fuchsia~ ::oohh really??sama?heheh..kebetulan agaknya..:) actually that color mmg 'HOT' okeh...cayookk!

Jehan Najib said...

hehe... lebih kurang sama dgn my theme :D

hotcocoa said...

bes2, my nikah outfit pun will be dusty pink tu :)or is it dusky pink eh?

pdhal i bukan suka pink pun. hehehe

AmyMizzunderstood said...

jehan najib :: oo ok...bagus2..hehehe

dialicious said...

pink&grey is a brilliant combination.my bestfren is gonna use this color 4 her engagement this aug..cant wait!and i sooo love the almond cluster..sgt best kan!eh i thought amy kata xyah diet aritu!huhuhu

AmyMizzunderstood said...

hotcocoa :: wutever pink la..asalkan pink kan..ahahha..actually i pun nk lari dr pink..thats y my baju grey/silver..

dialicious :: diet juga..sambil2 menjaga makan ni diah..tapi kdg2 belasah..huhuhu

hidden.wing said...

oh, sweetnye your atim's fave is pink hehe!!

AmyMizzunderstood said...

hidden.wing :: yeahh..leh gang ngan u kan??hehehehe...

ISFA said...

hmm.. fara kena cuba ney... memandangkan sekarang fara sudah 50kg.. omg... omg... omg... kena gak diet at least 45 or 43kg... xnk lea badan berisi mcm ini.. sedey ney.. amy tolong2!!!!

muffin and donut said...

balik nih saye akan memborong that product!!
saye sgt la gemok spt belon~