Tuesday, August 4, 2009

Latest Handbouquet

Hi there!

Ooo...jgn ingat blog saya tidak semeriah dulu ya!mungkin bertambah meriah dgn adanya Nikon D80..tapi ayahanda saya punya la..So mari la mengupload latest handbouquet dari MerisikGallery..

Red Roses..

Latest collection..

Bagaimana pun..saya masih lagi mengusahakan bunga pahar..10 kali dah mention..tapi tak siap2 sebab terpaksa buat customer punya tempahan.. Update sket la even tak siap...

huhhu..abaikan background...

Actually tengok2 memory card..ada plak pic nih..maybe Ayah la kot yang amik...mcm biasala tu la keja dia kat umah..hahahaha sambil layan citer Indon!huhuhu..nek tension lak aku tengok ayah mcm tu..agagag asal bahagia sudah....

Ok itu saja...

p/s :: Diah saya sudah dpt invitation kamu!thanks ya..tak sabar nk tengok turn Diah pulak!Tah2 bila time aku kawin nnt..Anil, Diah, Reena, Fizz semua bwak perut leh camtu??

12 comments:

Sha Pattinson said...

wah d80 gitu sy berangan nak d60 jerk itu pon utk hantaran ntah dpt ntah tidak nih ..waaa cantiknye handbouquet ..sangat tertarik ..kalau mcm nih brapa la agak2nyer yer???

anil lutaze said...

cntek n suwitt bunga itu...

er...citer indon bes lah amy...

oho...aah er...ntah2 tgh bwk perut ke mjlis awak nnti

sweet cravings said...

comel je ayah kamu.. amik gamba time anak2 xde kat rmh.. ;) isk, bunga pahar tu cam cantikk! nak buat sendiri jugak tp........ :P nnt la. hehe

AmyMizzunderstood said...

Sha Pattinson :: HEHEH semoga kamu dpt la camera tersebut aminnn... :)
handbouquet seperti ini?? boleh email saya amymizzunderstood@yahoo.com ok?

anil lutaze :: hahaha sweet la..citer budak2 sekolah yang dia tengok!!saya pun tak layan wahai cik anil..dia leh layan plak!

sweet cravings :: dia mmg chumel la!heheheh oo sila la buat..dah kena start sekarang kot..

achmal said...

cik amy bunge pahar tu cantik lah~
kalau tempah bape nih?
nak buat tgn kurang berseni ahhahah~

wah d80 pulak. takpe balun jek :P

AmyMizzunderstood said...

achmal :: hey..untuk kamu saya boleh bagik discount memandangkan ayie byk bantu saya time kolej dulu!

achmal email amy kat : amymizzunderstood@yahoo.com

BuTtErFlyInFraMe said...

wahh amy siapkan cepat bunga pahar tuuu!!! excited!! :)

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: ya ya saya mmg kena siapkan hahahha..bulan puasa kan free sket..so time itu je la yg tinggal untuk saya settle semua hukhuk

Reena said...

amy, pandai u buat bunga pahar...comel!!

AmyMizzunderstood said...

Reena :: hehe tq!

sabsabby said...

amy, u boleh buat handbouquet for my wedding....boleh kan?? hehehe...

AmyMizzunderstood said...

sabsabby :: boleh saja kalau tak clash date dgn wedding saya sab!saya teruja pula!hehehe