Thursday, September 17, 2009

Last minute shopping!

Hi there...

Semalam turn saya berbuka puasa with Atim lagik..well hari2 kalau boleh nk buka sesama...biasala orang tengah becinta..wakaka..Ok2..Marathon lagik...

After keja,Atim amik kat office and kononnya nk ke Mid Valley (again!!) tapi jammed!then tukar plan..gi KLCC..tapi fikir2 balik nk makan apa kat KLCC??So lastly sampai ke Ampang Point..area office Atim..wakaka..then berbuka kat 1 of restaurant kat sana..sementara menunggu waktu berbuka..cek teringin nk potong rambut..haishh lama sunggoh tak ke saloon!!

Kalau time single2 dulu...tiap2 bulan tukar style nih!color la apa la..sampai orang saloon tu ckp.."u dah lama tak potong rambut eh?"then i just angguk..sebab tak de mood nk dgr bebelan.pastu tak habis2 promote product dia..tak mahu!!Dah la nak time berbuka dah..

Then we all sempat juga la berbuka..oh tapi saya ada rambut baru yang tak mcm rambut baru..faham tak??sebab trim saja..wakaka...Pastu terus ke KLCC..konon nak carik kasut Atim..tapi tak de saiz..dah habis!hampes..then gi pulak Pavillion..since situ area dekat2..
Terus ke Ted Baker..dah aim baju tu sebenarnya..yeyehh at last Atim ada baju raya!!fuhhh lega!

pastu shopping laks untuk adik and abang dia since diorang mempunyai date birthday yang sama!heheh..09.09.09 for this year...around 10 pm we all pun pulang..penat kot..

hmmm update for my baju raya plaks..well masih lagi dlm proses..al maklum la tiada masa nk menjahit..tapi gigih gak!sampai dlm keta nk kemana2 pun saya jahit!tapi tak kisah la..layankan jek...kasi preview sket..


Dan akhir sekali....nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir Batin kat semua bloggers,silent2 readers yang selalu baca blog nih..maaf ya..kekadang ada tekasar sket bahasa...hihi 0-0 okeh??Maybe ni last update untuk before raya nih..pasni nk kemas2 umah semua..nk jumpa kwn2 yang nk balik kampung..hihi..dan tahun ni dapat raya ngan ank buah baru...!dan juga sebagai tunangan orang...yihaaa

Semoga Aidilfitri kali ni lebey meriah..yes i know..sebab kebanyakkan bloggers pun ramai dah mendirikan rumah tangga..dan menyambut Aidilfitri yang pertama sebagai isteri kan kan??jgn gado2 nk balik kampung sape okeh!hahaha..oklah..drive safely!!RAYAAAAAAAAAAAAA!!!

Selamat Ari raya...!!(saya demok2!wakaka)


** kak pinjam pic budak ni jap nk buat IKLAN raya**

10 comments:

NURUL said...

selamat hari raya amy :)

BuTtErFlyInFraMe said...

amboii amy..meriah manik2... :)

tembamnyeee die...rase cam nak cubit2 sampai nangis..hehehe

AmyMizzunderstood said...

NURUL:: selamat hari raya nurul!!

BuTtErFlyInFraMe:: harus la mengerlip di pagi raya..wakakaka

Memey Anuar said...

Selamat hari raya aidilfitri, amy.
Lps raya sambung upadte kawen tau hihi

rajinnya jahit manik. Ai tempah saje :p

p/s: amy, igt nak buat hantaran dengan merisik gallery lah.
later diskas lagi k
byeee

~Myra~ said...

selamat hari raye gaks....e...geramnyer aku tgk ank buah ko!!!...eh ko jahit beads tu sendirik kew?wah tabik...aku da juling da bijik mate....~anyway....selamat hari raye g...

Mawar misswateva said...

Amy samat hari raye!
maaf zahir je kottt.=)
hope that u'll be enjoying raye thun ni as aunty and atim's fiance!
ingat, jgn TERDEMOK!!
nk kawen kne jg badan kn..hee~
tk cr!

AmyMizzunderstood said...

Memey Anuar :: hi selamat hari raya...oo saya gedix nk jahit sendiri wakaka..pasal hantaran buleh..nnt leh discuss..anything call jek!ok

~Myra~ :: mau tak juling?wakaka..selamat hari raya!takpe nnt ank ko pun demok2 gak cam bby qaira..

Mawar misswateva ::alamkk..takot!insyallah kena jaga mkn sket..waa sket katenyerr..ok selamat hari raya!!thanks neway

Nariko said...

selamat hari raya amy!
enjoy hari raya as tunangan org, jgn nakal2.. :)

AmyMizzunderstood said...

Nariko :: Thanks azi..mana pergi senyap jek..ok tak??neway selamat hari raya!beshnyer nk jadik mommy!tkcr ya

Riena said...

amy cantik baju raya awak..eehehhe
suka colornya.last minute shooping? puas hati ke dgn apa yg anda beli.kalau kat PKNS shah alam tu..uuff bukan main rmai lagi org shooping malam raya...laga2 bontot..