Tuesday, September 15, 2009

Poor you...haishh

Ok2..jgn confused..saya tak tujukan kat sesapa kawan bloggers yang ada di link saya... :)
Cuma saya nak sampaikan pada orang2 tertentu yang mengikuti blog ini..tapi nak tikam saya dari belakang..ohh takotnya!takot lagi saya kat Allah..Allahuakhbar..

Tak perlu sakit hati sendiri ya..Minta maaf bulan2 mulia ni harus saya tegaskan..saya tak mahu lagi diganggu mulai hari ini..sebabnya saya dah tak de kena mengena dengan kamu..yang bermasalah dengan saya..tapi pada rakan2 lain,yang masih tegur dan saya masih lagi menyapa kalian..bermakna kalian tidak ada masalah dengan saya..seriously no heart feeling!

Bak kata kamu..kita semua dah besar..tapi cukup dewasakah kamu??yang perlu mengungkit segala2nya?sedangkan semua itu telah saya selesai kan sebelum ini...mungkin kamu tak senang hati melihat saya bersama teman2 lain??adakah?

Saya masih lagi mempunyai teman yang benar2 teman dalam erti kata lain soulmate..bukan teman seperti kamu yang suka mencanang cerita..dan mencucuk rakan2 lain..sedarlah..manusia ada akal dan fikiran...mereka pun tahu berfikir..tahukah kamu yang mereka sebenarnya kurang senang dengan kamu selama ini?Fikir lah sendiri...

Sila take note..bahawa saya tidak mahu lagi diganggu..ini blog saya..dan saya ada hak nak tulis apa saya suka..kenapa harus terasa kalau benar kamu tidak salah?Maafkan saya..saya juga insan biasa...

Saya betul2 maksudkan "TIDAK MAHU DIGANGGU"!!

28 comments:

littlephia said...

ouh, harap bukan i! sbb i slalu je bc blog u. hope u dont mind.

lantak ler amy. kita mmg takleh puaskan hati seme orang. dok fikir2 pun, hati kita yang sakit balik.

AmyMizzunderstood said...

littlephia :: oh bukan ...mereka adalah kwn2 masa lampau..bukan bloggers!

Reena said...

ello amy, nape tue...anyway, selamat hari raya. semoga gembira bersama famili & tunang awak terchinta...

AmyMizzunderstood said...

Reena :: tah la ada orang tak senang ati dengan saya pagi tadi..huhu selamat hari raya kembali!wahh best nya raya sebagai seorang wifey!huhu

anil lutaze said...

ouh..sila take note org jaht itu...jgn kaco amy!!!!

ni nak raya ni..cpt2 mntk hampon!

Mrs. Amie said...

elo, saya blogger baru yg nak berjinak2 dengan blog..hahaha...

pada pendapat saya, org tue sewel.. dahlah tido dengan jantan.. tapi mak bapak budget alim punya... oppss.. mulut saya agak lancang di sini.. tapi apa aku kesah? mulut saya sdiri kan.. pastu nak kata org hutang2.. dia hutang, takde plak dia nak kesah..

cik amymizzunderstood, harap bersabar ya.. org tue mmg suka menyibuk... kenapa dia perlu terasa kalau dia tak buat kan. disni,nampak sgtlah, sbb kelakuan biadap dia la yg menmbuatkan dia terasa sbb dia mmg dah mcm tue.. bak kata kawan2 saya, ignore jer org mcm tue..

Untuk readers2 yg lain,saya tahu adik saya cmna..klu dia jahat, pasti saya ckp dia jahat.. tapi org nie yg mulakan dulu...

p/s - dik, serius aku takde keja skrg..hehehe

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: anil lempang dia laju2..!wakaka..

Mrs. Amie :: ni bwak betenang sket kak..posa nih..ko posa ke tak nih??org buat slh mana nk ngaku..tepulang la..tuhan je yang tahu,..

diri aku said...

hahah..lawak kamu ngn kakak kamu..sangat bahagia kakak dan adik ini...jgn dilayan orang yang menyakitkan hati itu amy...

selamat hari raya...
ske baca blog kamu...

AmyMizzunderstood said...

diri aku :: hi thanks ya!blog saya sgt direct tak sangka ada gak orang nk baca.. :)selamat hari raya juga!maaf zahir batin..

BuTtErFlyInFraMe said...

org mcm itu jgn dilayan amy..
maybe dia tak ada kepuasan dalam hidup dia, tu pasal la dia pun tanak org lain capai kepuasan jugak..

haihh apa sy cakap ni...heheh
apa2pun, selamat hari raya in advanced! :)

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: tu la pasal..hehe selamat hari raya to u too!!maaf zahir batin ya!

NURUL said...

nape nie amy? harap bukan saya yg dimaksudkan sbb saya baru tertarik mengikut blog amy nie sejak akhir2 nie. tp dulu blog nurul pun penah mcm ie. org yg tah sapa2 komen mcm2. masalahnya blog kita terpulang kat kita nak tulis apa kan.

tp satu jer jalan penyelesaian diamkan aje amy. jgn dilayan. lama2 diam laa org2 yg dengki nie.

AmyMizzunderstood said...

NURUL :: oh semestinya bukan bloggers nurul!kamu tak silap apa2 dgn saya..ya saya akan berdiam diri wat seketika..(kalau dia tak buat taik lagi la..wakaka)

Memey Anuar said...

amy,
org mcm ni mmg sentiasa ada lah.
Dont bore urself dgn mereka2 ni.
Buang masa je :)

cpt post lagi mcm2 psl kawen. kite nk menuntut ilmu ni :D

AmyMizzunderstood said...

Memey Anuar :: thanks a lot..and semua bloggers yang membaca!thanks..ok lets update!

Dahlia said...

Amy..., amat sakit hati ya ada org beginidi bulan mulia nih...Adakah ini ujian buat kau??sape kawan masa lampau yg dimaksudkan tu?..aku harap bukan kawan2 kita masa sekolah2 dulu ...

Daim kan ajer org itew...Dengki la tuhh...Teruskan...teruskan dgn cerita2 ko di blog ini, peduli sama dia. Kami disini sentiasa menyokong ko.

AmyMizzunderstood said...

Dahlia :: ohh msa lampau adalah zaman sekolah kita la dahlia..takpela..tak bek dowh aibkan orang..biar diorang buat aku ...aku tak kisah..

zara said...

my jgn mara...nanti lapar..nant amy makan..nnt batal pose.. :P

AmyMizzunderstood said...

zara :: heheh aku ngap ko za!

marryme said...

haish.. siapela yg suke mencari pasal di bulan pose nih.. sungguh tidak baik! takpe amy, abaikan jer.. mmg ada je org yg takkan senang tgk kita senang.. buat taktau je k? janji kite hepi :)

AmyMizzunderstood said...

marryme :: betul la kak dell...sgat2 frust la ngan orang2 camni..

myra said...

erm...ko buat bodo je amy...kdng2 org mmg xpuas hati ngn kita...sbb kite ni lagi best dari diorg...btul x?heheh...skung bek ko prepare untuk raye n wed ko....ape2pon...selamat hari raye maap zahir & batin:)

[ Hanie ] said...

ouh langau-langau yer?
syuh syuhhh...
:D

AmyMizzunderstood said...

[ Hanie ] :: ha betul2..langau lebih tepat!agagag hanie nih!

AmyMizzunderstood said...

myra :: hala tu pasal..selamat hari raya wehh maaf zahir batin... :)kot teberanak time raya sms aku k

sarahsayangjiman said...

walaupon raya ni time untuk kita bermaaf-maafan tapi ada orang yang tak deserve di maafkan!.

hehe

AmyMizzunderstood said...

sarahsayangjiman :: betul la tu..tapi tak bek..kita maafkan jek diorang nk ckp apa..larat ke nk berckp sampai tua??waakaaka

Fatt.Nazz said...

bese la tu amy..
kite ni pon bride-to-be jgk..n mmg ade jgk langau2 yg mengacau..hehe...
sbr je la ye..
=)