Monday, September 14, 2009

The Ring Part III

Hello peeps!

Akhirnya nk puasa penuh tak kesampaian..agagaga... opss..bukan nk citer pasal nih...
Nak citer pasal cincin ku...Alhamdulillah semuanya settle dengan bantuan SA di Alamanda, kami telah pun memperoleh kembali deposit kami yihaaa!!menanggg...

Semalam juga kami pergi ke Alamanda, dan terus settle kan payment for my ring..yang tak payah di adjust2 langsung..!!Atim kata.."U jangan gemok lagi ye yang.."wakaka.. Kena angguk la kan..kang tak dapat kang cincin tuu!hihi,..tak de lah..Syukur la saya telah dpt cincin fav saya..Pasni baru nk carik cincin untuk Atim pulak.. :) and lagi 1 barang dia yang belum lagi ditemui,..

Ok settle pasal cincin...ramai dok tanya2..hihi ni la result dia..lupa nama SA kat Alamanda nanti jap gi update!dia sangat bagus! ** ENCIK QASRUL**

About my baju raya...dalam proses menjahit beads!ye gigih!dlm keta pun masih menjahit tanpa mempedulikan apa2..yang saya tahu..baju itew harus dipakai pagi raya!hehehe...nanti saya update pic nya kat sini..

Kasut raya juga telah dijumpai..setelah 3-4 kali pergi ke branch Charles & Keith..Akhirnya kasut itew dijumpai di cawangan Mid Valley..Ok saya sangat suka..sebab sangat sedih tak de kasut raya... (ngada2 kan??) sebab dah lama rasanya tak shopping kasut..asik2 baju!

Atim??dia hanya sempat beli seluar je untuk raya.,.maybe this wednesday kami akan sambung lagi segmen"habiskan duit sebelum terlambat!" Tapi yang dasyat nya kami yang memang tak mahu menjejakkan kaki ke jalan TAR..tewas jua...pergi la kami pada malam sabtu yang lepas..mak oii...ramainya orang..dah macam malam raya dah nihh!nak carik baju melayu punya pasal..last2 nasib ada color tu..itu pun last size!!haishhh sabar je la..tapi cantik!!

So itu je nak update..ohh kuih tart yang diorder sudah sampai!tak rasa lagi..nyum2..!
Ok lah..sampai sini dulu..nanti sambung..tata

p/s : saya cuti seminggu raya nih..tapi if sempat akan update blog jugak..

7 comments:

Dahlia said...

hehehehhe...aku pon cuti seminggu...

BuTtErFlyInFraMe said...

ooo promote encik qasrul ye..heheh
alhamdullillah dapat balik depo tu..

haa sila update cepat baju blink2 kamo tu.. :)

AmyMizzunderstood said...

Dahlia :: bagus!selamat hari raya!

BuTtErFlyInFraMe :: promote la ni..dia cam baik giler..hehehe

Riena said...

wahh cincin? nak tgk nak tgk boleh?
baju raya awak buat beads sendiri? bagus bagusss.. baju kita x sempat la...dok buat baju org jee.. baju senditri tolak tepi dulu

AmyMizzunderstood said...

Riena :: huhu...tengok ya?nanti time nikah tengok..tak surprise..lagi pun biasa2 aja...oo kamu pun pandai menjahit ya??bagusnya

anil lutaze said...

hak...ni bukan update cincin lg dah ni..ni update byk....waa...dpt kasut raya ...charles n keith mmg bes...byk giler pilihan...beg lawa, kasut pon lawa...

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: ni update marathon..wakakaka..semua dlm 1!!betul2..sekrang pun amy pakai C&K punya kasut and handbag!nice!suke giler..