Wednesday, September 2, 2009

Thanks Rizman!!

Hello there!

Sorry supposed cerita ini yang harus saya publish dulu..tapi agak kelam kabut..dgn nk berbuka puasa..so hari ni kena cerita..

Last Sunday, saya sudah pun membuat appointment dengan RizmanRuzaini...sebabnya?ada beberapa perkara yang perlu di ubah suai sedikit untuk Atim..dan for me ada sedikit penambahan..leh cam tu?biasalah over!!

Well after pening kepala nak mencari kasut color gewennn ku itew...lantas dengan berani nya saya menyuarakan isi hati kepada Rizman..huhuhuu (aku malu!!)
" Amy nak kasut color hijau!" huhuhu...so dengan rasa excited Rizman pun tunjuk contoh2 wedding shoes kat laptop dia..and my side dah print siap dah color mcm mana...

semart kah?dengan color gewennn itew?

So harus la kita tunggu ya puan2 hasilnya..dan saya berasa sgt lega..so sekarang i nak kasut color hot pink!untuk majlis nikah ku...wakakaka..Atim sudah pening kepala....kasut raya lagi??hmmm...

20 comments:

ISFA said...

sure vanteekkk... fara xsabar nak tgk resultnya nanti.. huray... nyway brapa dia charge???

if amy dunt mine to share... :) wink wink.. i'm excited for u..

Nariko said...

amy tlg la post lagi gambar2 kasut. my retail therapy now.. hahaha

Mawar misswateva said...

yup..betul2.

brape die charge?share laaa.ngehhh=)

tp mmg vogue de vas la amy.

sweet cravings said...

wah amy!!!!!! nak jeles la.. :P tapi, you go girl!! i'm sure you'll look gorgeous nanti! tak sabar nak tengok amy nnt.. :)

AmyMizzunderstood said...

ISFA :: harapan saya pun begitu juga!
ohh charge?i buat sekali dgn baju..tengok design juga..if u intrested just meet them..

AmyMizzunderstood said...

Nariko :: hehe therapy ke?hahah ok2 nnt upload lagi kasut raya plak..

Mawar misswateva:: huhuh charge dia mcm yang amy explain kat ISFA tadi..

sweet cravings :: wahh..gitew...kamu pun sama..tak sabar nk tengok!

NURUL said...

sure cantik kan? amy adakah kamu nie dulu ex-student uitm shah alam? mcm penah tgk.

BuTtErFlyInFraMe said...

wahh amy, nak jeles jugak lah mcm ni..heheh..baju hot, kasut pun hot!auwww.. :)

anil lutaze said...

amy...tempahkan saya juga ksut itu...pstu masok bil amy leh....hehehe

Mrs. Amie said...

nak kasut color2 boley?

AmyMizzunderstood said...

NURUL :: oowh salah orang kot..saya study kat IUCTT (Twintech Sri Damansara)


BuTtErFlyInFraMe ::huhuh saya harap baju saya cool!dan tidak panas!hahaha

anil lutaze :: anil leh jek..tapi u bayar...wakakaka

Mrs. Amie :: tak bolehhhhhhh....

hidden.wing said...

respect lah amy...u mmg berani :D heart u for that!

btw, both design & color tu sgt gojes!

AmyMizzunderstood said...

hidden.wing :: alamak..tk de apa pun..u pun leh use this idea...if u berani tu jek..betul rizman pun ckp,.if berani tak de masalah..so i go for it.. :)

astalavista said...

cantik....cantik..mahu juga begitu

wahidayaakub said...

wahhh sangat outstanding ye nanti kaler ijau itu!!

baju kaler apa amy? (sorry i know you must have wrote it in one of your previous entry but i'm sure i've missed it!!) anyways, suke suke hijau itu!! :D

AmyMizzunderstood said...

astalavista :: thanks..sila2

wahidayaakub :: ohh...its ok!my baju white..thats y gatal nk kasut color2 nih..hihih

fizz said...

oh my. heejau tu menawan sungguh! ~padahal sblm ni mmg anti heejau!!!

AmyMizzunderstood said...

fizz :: really?anti hijau ke wakaka..ok2 maafkan saya sbb dah terpilih color ini..huhuh

Riena said...

kasut hijauuu...??? menarik.eheheh padan dengan bajuuu ok laa.. tapi kalau dgn baju lain cmna plak..? kena tempah baru laaa nampaknyaa..

AmyMizzunderstood said...

Riena :: oo masih boleh dipakai..tak de masalah.. :)