Monday, October 26, 2009

Merisik Gallery Online Contest

Hi Peeps,

Masih tercari2 penggubah hantaran untuk majlis perkahwinan korang? Atau dah pening tak tahu nak gubah gubahan sendiri? Atau tak cukup budget nak gubahan fresh flowers?

Here the good news!!!!!!!!

We would like to invite all of u to join the contest below which organized by MERISIK GALLERY! yeay!

Hadiahnya berupa :

PERCUMA 5 DULANG HANTARAN FRESH FLOWERS WITH ANY THEME COLORS!!!!

Cara Penyertaan:

  • Jadi FOLLOWER Mersik Gallery di blog merisikgallery1.blogspot.com
  • Letakkan banner promosi cuti sekolah ini di side bar blog anda dan link ke entry ini (pastikan anda link blog ini; jika tidak link, bermakna disqualified)
  • Jadikan entry ini STICKY POST/MODE sehingga 18 November 2009
  • Buat entry mengenai GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA dan link kan entry peraduan ini di entry anda
  • Nyatakan nama anda, nama pasangan dan tarikh perkahwinan anda
  • Pergi ke http://merisikgallery.fotopages.com dan pilih 1 hantaran yang kami pernah buat yang paling anda suka. Kemudian, paste juga gambar dari fotopages kami tersebut di entry anda
  • Pastikan tajuk entry anda ialah MERISIK GALLERY ONLINE CONTEST
  • Sesudah lengkap semua perkara di atas, tinggalkan komen di sini berserta link ke entry anda untuk kami hakimi
Syarat Penyertaan:

  • Tarikh perkahwinan anda mestilah antara 20 November 2009 sehingga 31 Disember 2010
  • Terbuka kepada bakal2 pengantin
  • Entry anda akan diadili oleh team Merisik Gallery dan segala keputusan adalah muktamad
  • Jika anda telah terpilih sebagai pemenang, dan gubahan hantaran anda melebihi dari 5 dulang dan anda ingin menambah lagi beberapa dulang, harga istimewa akan diberikan!
  • Gubahan sireh junjung tidak termasuk dalam promosi ini
  • Jika kami dapati entry anda bukan entry sticky sebelum 18 November 2009, secara automotik anda akan terkeluar dari penyertaan ini
  • Penyertaan dibuka dari 26 Oktober 2009 hingga 18 November 2009, jam 11.59pm
Jangan lepaskan peluang ini!!!!!

Nak lagi????

Untuk follower ke 100, sila e-mail merisik_gallery@yahoo.com untuk menerima hadiah misteri!!!!!!!!




15 comments:

Mawar misswateva said...

klu la i nk kawen, harusssss gigih i enter this contest!very interesting.

next year kee, next 2 years keee buatlah contest cmni lg ehh..=)

i da bg ym id kayh..

modusoperandi111209 said...

nk masuk....

Sabby said...

Amy i dah buat your promo..hehe..i'm so excited to be the first one...but i dont know how to do the sticky post...

I baca online dia cakap tukar the post and comment option time and date..i dah tukar, but dia still maintain oct 26th...

help...

please dont keluarkan me lagi k..i'm trying to figure it out..if not hari2 i tukar and update the post date.hehe..

Dilla said...

babe.. kalo camtu hari2 aku tgk ko nye blog tgu follower ke 99.. egegege nak jadi yg ke 100 honeymoon package satu!! lol... anyway ggod job for engaging with ur supporter... tgk la kalo org tuuutt tu contest ko ni.. (Ewahh mcm la aku tau sape)

NuRuLeRnAdEwI said...

Bagaimana kalo tak tau nak kawen bila...bole masuk tak contest ni??? Hihi...

AmyMizzunderstood said...

Mawar misswateva :: insyallah..promotion akan tetap ada..bila2 masa..

modusoperandi111209 ::sila2..terbuka pada semua bride to be!

Sabby ::owhh yeke??tak bulehh?emm napa ye??nnt i check!

Dilla ::wakakaka..sanggup ke bukak blog merisikgallery hari2?makesure blog MG bukan my personal blog tauu!!

NuRuLeRnAdEwI ::if tak kawin lagi pun tak pe..then u leh try for sumone else...contoh kwn2 ke?sponsor hantaran ke..kan?

BuTtErFlyInFraMe said...

semakin maju bisnes ni... gud luck Amy!!

hadiah istimewa untuk follower 100, dapat pakai alas dulang ala-ala NGI amy for free after bulan 2 kan kan kan..plus hadiah2 lain le... :)

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: alamaakkk!wakakakaka..tu mungkin untuk promo thn depan la kott!takottt

Anonymous said...

Amy...

huhuh nk join gak contest ni..tp i x de blog...hahaha mcm mana tu ek......
apa2 pun selamat berjaya semua...

-watie amcorp

AmyMizzunderstood said...

watie :: sayangnya...tapi u still leh book for our promotion tu.. :) tapi till january thn depan jekk.. :)

ctfza said...

amy.. sy sgt teringin nak join..tapi kalau la menang (ececeh..) kenduri nanti dekat nun pengkalan hulu perak.. i think it is impossible for merisik gallery to provide me the said "fresh flowers hantaran".. jauh tu KL dgn pengkalan hulu.. mau makan masa 5jam perjalanan

tapi sebab sy suka dengan hasil kerja gubahan merisik galeri, sy postkan jugak entry awk kat blog sy.. nice sgt hasil kerja korang.. nice n neat :-)

Sabby said...

amy sorry i tak post dekat MG website..i thought kat sini dah cukup...jgn tolak my entry lagi k..

marryme said...

yg dah kawen aci join x? hehehe

AmyMizzunderstood said...

ctfza :: emm MG mmg tak buat delivery..if u menang pun u have to pick ur hantaran sendiri..hihi..tak pe cuba je la.. :)

Sabby :: alaa yeke..takpe..lama lagi date dia tu..u leh tukar..

marryme :: aci aci buka pintu ke kak dell??sudah...dok diam2..

Nurulhuda|Adlie said...

will do will do.. :)