Friday, October 2, 2009

Possing sket!

Haishh..friday!banyak la sket masa nak curik2 google!wakakaka...so i found this..

yup i loike Umie's mini pelamin..nampak tenang...
for me..makeup,hair do perfect!!nampak fresh..this is wut i want!green wall pitcha sangat intresting!!
sesapa leh curik kan kerusi rerama itew?wakaka...comellness!
1st pitcha tu wajib..yang bawah ni sangat canteks..
giant cuppies..nk buat untuk cake cutting boleh kah??


Sekian untuk hari ini...esok google lagi...balik kena buat hantaran!



12 comments:

Riena said...

asl yg berkenan mesti kita save kat document.. mana tau kan satu hari dapat buat cmni...sme la kita..google2... kdg2 sampai pinau mate..eheheh

Reena said...

wajib kang capture kaki, coz kena capture kasut kaler-kaler amy kan..hehehheh..everything about umi aida's engagement is vavaboooMmmm

Fuchsia~ said...

ramai yg guna cuppies utk cake cuttings skarang ni kan. mmg comels ^-^

Durruz said...

besarnye cupcake tu.....telan ayak liur tgk.hehehe...

sabby said...

pelamin umie cantikkan....i wonder siapa yg buat...

AmyMizzunderstood said...

Riena :: hahah ye latuu!betul umie's e day menarik cam kenduri kawin dahh

Reena ::tah apa tah jadik ngan kasut amy tu..hishh

Fuchsia~ :: huhu tapi ni giant cuppies!

Durruz :: sabar2 hehehe

sabby :: it's from kem salleh..ada taste jugak mamat nih..cantik!

Sha Pattinson said...

lawa gila pelamin kat atas nih ..i dah takut nak google sbb nanti gatal nak ubah2 adik dah bising mak dah bising sbb byk sangat nak ubah hehehe ...cupcakes tue ok gak lain dari yg lain hehehe i nak tiga tingkat jerk ...yg penting takde dummy2 cake heheheh

anil lutaze said...

haah...cupcaks tu giler bsr...hahaha...telan sekaligus terus cmtu boleh??

mini pelamin tu mmg cnthek..again...umie aida kan diva..mne leh x cnthek...hik..

AmyMizzunderstood said...

Sha Pattinson :: HAHAHA...ok saya faham!tpi jgn la tukar..cuma add on idea je..idea lama still guna okeh?

anil lutaze :: meh anil nk suap!waakaka

BuTtErFlyInFraMe said...

amy, kalau u leh curik kerusi rama-rama tu, kasi tau sy eh? hahaha. nak jugak nih...heheh.idea giant cuppies utk cake cutting tu pon sgt menarik..

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: Babe tapi rasa cam tak sempat nk curik je wakakak

dialicious said...

ala..ruginye..diah tak terpikir plak giant cupcake..asik2 mini cake je..isk..comel sgt tu..!!tunggu bday la jwbnye,.heheh