Thursday, November 12, 2009

Catering Nikah..

Hi peeps..
Owh ya..lupa plak..sekarang saya dah ingat nama catering nikah saya!hahaha..kelakar..sbb baru jumpa biz kad en izam!maafkan saya en izam..saya lupa daratan..atau mungkin hilang ingatan untuk seketika!

Yang bestnya dia sangat jaga customer dia..dan update everything!..baru2 ni saya menerima satu SMS daripada beliau..yang berbunyik ::

Slm n hi to our customer, we have promotion for wedding ceremony 2010!!
Just from :

RM7-RM8 (budget)
RM8-RM10 (standard)
RM10 and above (exclusive)

Our services include :
- Food
- Canopy
- PA System
- DJ
- Red Carpet
- Waiter
- Cake
- Pelamin & etc..

Special promo till 31st December for first 20 customer only!!


Contact person : En Izam
HP : 017-2474622


That day masa saya book tak de promotion okeh!tu yang buat sakit hatii agagag..tapi nak share kat semua bride to be..yang masih tercari2 catering untuk majlis anda!leh la cuba kalau nak...dan Encik Izam sangat boleh merunding harga...

Sekian terima kasih!

9 comments:

.:ANN512:. said...

Amy..how's the food eh?amy pnah ada experience ngan dia b4 this? if ok..ann nak gak la!~ hehe

x sabar nak tgk u kawen..picnic theme kan?*eh?i plak yg x sabar kan??*hahaha..

AmyMizzunderstood said...

.:ANN512:. :: saya tak penah rasa lagi...tah malas nk rasa2..tapi tengok portfolio dia macam ok jek..

That's so Jaja said...

Amy...i pon nk tau camner food dia coz i pon tgh cari2 catering nikah ni. ok tak?

zielalala... said...

bestnye..tp sy nk book cm lmbt lg jek..hehe..thn dpn tp xtau lg bln bape..tunang pn lom..i/allah masa terdekat..

link2 ye :D

AmyMizzunderstood said...

zielalala... ::owhh ok...no prob..

Sabby said...

hehe..incik izam patut bagi you angpau sbb promote dia..kan kan?

AmyMizzunderstood said...

Sabby :: hahaha lupa plak nk mintak komisyen!wakakaka..tak de laa saja tolong2 orang..hik3

daliAsrul said...

pas baca n3 u yg ni kan, i trus call en izam tye psal canopy n kambing golek. sungguh helpful. bagus2. thx for the recommendation.

AmyMizzunderstood said...

daliAsrul ::owh yeke?hahaha..bagus jugak ye?ada gak faedahnya..haha