Monday, November 9, 2009

Dugaan ker??

Inikah dugaannyaa...oow... (sila nyanyi mcm lagu Hujan!)
Bukannya apa..tapi kan..hmm saya rasa saya bertambah emo la sekarang..try tanya Atim...opss..tak yah la kang tak cukup page lak dia citer..wakakkaa..

saYa diLandA
GangGuaN
tEkaNan PeRasAan
uOAllss...

Tah la..tak tau la kenapa..yang bestnya, saya lebih emo dari ibu mengandung!!wakakaka...haishh mungkin tertekan kowt dgn situasi sekarang yang hanya tinggal 94 hari saja lagi..
TIPS :: Jangan kira hari..nampak waktu berjalan sangat cepat!!berbanding bulan.. (bagi saya laa)

Semalam..semua barang2 untuk outdoor photoshoot dah diperolehi..memandangkan pada mulanya..ingat nk gi buat hari ni but then kami sangat kasihan kat FairuzIsmail ..memandangkan semalam dia kena cover wedding sampai malam.. :) kami baikkan ?? hik2..
siap dia leh lega laa..sian kan..?tak kisah laa..janji semuanya siap dlm waktu yang ditetapkan..

Wedding favor pula,fMIL bertungkus lumus mengerjakannya..mungkin hasilnya akan menjadi sesuatu yang sangat comel dan sweet!!owhh saya mahukan SURPRISE untuk ini..hehee..(even kami sempat menonton wayang semalam di Pavillion!wakaka)

Bunga pahar yang tergendala,80% dah siap..cuma terpaksa behenti lagi sekali untuk memberi laluan kepada bunga pahar customer sebanyak 100 batang.. :) dan lagi 25 untuk VIP..adess..

Untuk entry ini...saya nak memohon kemaafan kepada Atim..ya!u la..who else?hehe..Amy mintak maaf yer..tertouching lebey!i love u more okehh!Insyallah tak buat lagi wakakaka..thanks for everything dan sila jangan usik2 saya dah pasni..emosi saya teganggu la lately..huhu...

p/s :: mana pic pelamin kat kampung pengantin tu??sila email saya!

Oh lupa nak citer..last week we went to JAWI..and Thanks Allah memudahkan kerja..Atim dapat report from JAWI mengenai sijil kursus kawin yang ilang tempoh hari!!tapi kena gi JAWI la..hahaha..

Ok dah!sekian..



11 comments:

_Gnie_ said...

Amy.. sy pn sama cam awk. mmg panas ati je gn tunang sejak akhir2 ni. padahl bnda kecik je. tp emo lebih...

[ Hanie ] said...

betul amy, perasaan akan terasa sgt mudah terasa dan emo sgt2 bile waktu makin dekat. Sikit salah pun, bole mcm nak gado besar hihi :D tekanan skeliling & mase yg sgt pantas tu lah yg buat emosi mcm nak membuak2 :D Takpe, as long as pasangan memahami dan kite cepat sedar, akan baik semuanya balik :)

Riena said...

jgn tertekan sangat amy...darah manis tu ...ehehehhe itu smua dugaan .

@kutopsecret said...

aduhhaaaii Amy..

Sabby said...

no woories amy, memang we all a bit emotional when it comes to our wedding kan...

note for atim: all bride to be memang macam ni, habib pun terkejut tgk my difference since we started planning a wedding..

Sha Pattinson said...

syukur alhamdulilah semuanya selamat ...dan akan selamat hendaknya!!!

Qis said...

Amy!! I feel u. I pon mengalami tekanan perasaan... haih... mmg tu semua dugaan. dah makin dekat ni kan... kena kuat lebih sket... ;)

BuTtErFlyInFraMe said...

jgn biarkan emosi itu mengganggu mu Amy...hehe

cepat2 stabilkan diri supaya leh fokus kerja kawen..hahaha..

sy cakap mcm lah diri sendiri takde masalah..adeh...tampar pipi laju2 :p

AmyMizzunderstood said...

owh kawan2 ku..tak sangka rupanya korang pun merasai apa yang saya rasai sekarang?!!hehehe...ye lah tekanan agaknya!saya akan usaha untuk tidak EMO lagik!

Suzie said...

normal tu amy...kak suzie dulu bkn stress apa cuma kesihatan terganggu berbulan jgk,lps baik batuk,selsema pula dgn demam la berulang2 sampai dkt2 nak kawen

yg penting amy buat checklist...mana yg done tumpu kat lain pula.baru blh nmpk clear journey tu

AmyMizzunderstood said...

Suzie :: tu la kak suzie..tensionn..ishh mcm2 laa dugaan yang dtg sekarang..hukhuk