Tuesday, November 24, 2009

Cinderella White Pumpkin Carriage

Hi peeps!!

Im not feeling well lagik..but just wanna share with all bride to be.. MerisikGallery new item for rent...


Inspired by NGI..this carriage is a hot item in 2010!

Sesapa yang nak guna carriage ni for u guys nya hantaran leh la email kat merisik_gallery@yahoo.com

Tak de pos2 yer..sebab carriage ni sangat besar..nk pos pun fikir 8 kali..so kalau nk leh la pickup sendiri kat tempat kami..okeh??

But seriously nice!heh!

10 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

same mcm dkt Sher design eh? but serius nice...


amy....amy...kalau lah bekas utk hantaran my tunang tade stock, i rasa ni ok... will ctc u later... muahhh!!

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: yup2..tapi this is ours la..okeh no prob..

-Nadya- said...

saya nak ini laa..cantikkk ...

Sha Pattinson said...

cantik ..sib baik jauh ..kalau tak dah pakai ..

daliAsrul said...

cantik nye... tu la rase theme ala pricessy ni mmg cntk... cam pelamin kawen utk anak tan sri ngah talib 2...

AmyMizzunderstood said...

-Nadya- :: haa bolehh tapi jenuh la aku nak membawanya..besar sket la babe..

Sha Pattinson :: hehehe...tu laa..

daliAsrul :: sweet and nice... :)

Flowerie said...

seriously im looking for this carriage...ade dlm ratu sehari kan?
erm nak tanya harga utk rent bekas ni berapa?

AmyMizzunderstood said...

Flowerie :: kindly email to merisik_gallery@yahoo.com

faratul said...

canteekk sgt!

AmyMizzunderstood said...

faratul :: hehe thanks..kami open untuk rent..sila la