Jumaat, 20 November 2009

Orang-orang penting

Hi peeps!

Hehehe..okeh sila abaikan pic2 pre wedding itew..satgi migrain plak..hari ni saya nak pamerkan muka2 orang2 penting disekitar majlis saya nanti..Oh lagi 2 bulan 3 minggu dan hari masih berjalan...yes..keep counting everybody!sesak nafas sudah...agagaaga..

So inilah dia...

Pengeluar share terbesar...wakakak Encik Ahmad selaku ayahandaku...

curik pic ayah ye kak!Both of them from MG team..my sis and BIL..owh si kenit tu tak termasuk..!

yg tengah is my aunty yang bakal menguruskan perjalanan majlis saya nanti..dan yang paling kanan adalah emcee majlis saya..Kak Jura..
my made of honor,Chieha
my luvly bridesmaid yg gilaa from left eva,nana and jijah..tak tau la majlis aku camne nanti ngan korang nih!haha

dan yang orang yang paling penting wedding saya nanti adalahhh jengjengjeng

mesti la bride and groom nyer..kan kan??

dengan ucapan ARGHHH LAGI 83 HARIIIIII!!!

timer kasih!!


11 ulasan:

Unknown berkata...

Relax2...pelan2 kayuh kay beb.. :D Harap smuanyer berjalan dengan lancarrrr..

AmyMizzunderstood berkata...

Ms_JuLiEtZ ::rilex celahhhh....kayuh2!!

Sabsabby berkata...

exciting kan..kalau yours dah dekat...mine 1 week later..make sure u tak pergi lagi honeymoon k atau dah balik..must datang..hehehe..i dah invite u awal2...

anil lutaze berkata...

suka statement yg atas skaliii...ahahah..dan yg bwh skali for sure..

BuTtErFlyInFraMe berkata...

hahaha, setuju jugak statement atas tu...of kos pemegang dan pengeluar saham terbesar... kuikuikuii

AmyMizzunderstood berkata...

anil lutaze :: hehehe tu wajib la anil..

Sabby :: hehe..yeke?wahh teruja!okehh will make sure we all free that day..hehe

BuTtErFlyInFraMe:: wakakak harus2!

NuRuLeRnAdEwI berkata...

Amy,
I nmpk u & Atim semlm kat Food Court Midvalley... Nak tegur tp mcm u all bz tgh chit chat..So I pun terus jerk laa Q up beli Yong Tau Foo... Hehe...

AmyMizzunderstood berkata...

NuRuLeRnAdEwI :: la yekee!napa la tak tegur ishh..!semalam we all cuti..i demam,atim dia mmg tak leh kalau i cuti sorang2!wakakka..so we all decide tengok movie..tak perasan la u kat mana ehh?

NuRuLeRnAdEwI berkata...

I tgh Q beli yong tau fu stall... hahaha... perut lapo giler...baru nak bersantap...

Riena berkata...

dup dap dup dap rasanyaa kan?
x sabarnya nk kawinn....

AmyMizzunderstood berkata...

Riena :: tak sabar pun ya..takot pun ya uwaaaa