Wednesday, November 25, 2009

Next step is...

Okeh...

That day MC,sekaligus buat appointment kat Klinik Kesihatan Tmn Ehsan,Kepong..so date untuk HIV test is on 1st December...next week!!

Lagikkk??

1- HIV Test -1/12/2009 (DONE!)
2- Meet Abg Kamal (our wedding band) on 12/12/2009
3- My bunga pahar
4- Customers bunga pahar (DONE!)
5- Alas dulang
6- Crystal handbouquet
7- Submit borang and meet the Kadi
8- Fitting wedding dress at RizmanRuzaini Boutique (December)
9- Buy nikah shoes for me and Atim
10- Buy bedsheet,Frame,Flowers etc for room deco
11- Guest list
12- Wedding Card,TQ Card,Banner,Bunting make sure dah print
13- Wedding Cake remind Kak Lisa (DONE!)
14- Atucara majlis
15- Senarai tugas untuk family- kena jumpa Mak Long
16- Confirm Emcee with Kak Jura (DONE)

OMG!!semua ni kena settle by December!apakah?? Itu yang tengah ingat sekarang!yang tak ingat rasanya banyak lagi laa.. apa ehh?? ~hilang ingatan buat seketika~

Matilah...lagi berapa hari eh?

14 comments:

Riena said...

alhamdulillah harap2 x de yang tinggal.. ohh yer amy..awak kawin bila yerr?

AmyMizzunderstood said...

Riena :: saya kawin 13 february 2010

Mrs. Amie said...

klu jumpa kasut ala2 Manolo Blahnik yg color biru tue aku nak! ko kan rajin jalan..survey ok! harus nak biru mcm tue!

AmyMizzunderstood said...

Mrs. Amie :: kasut tu mmg wujud..ko nak buat per??ke nk picture nya aje?

Riena said...

ohh 13..14 tu valentine kawan saya kawin..eheeh nape awak x ambik 14 amy?

AmyMizzunderstood said...

Riena :: emm sebab ahad..esok nya orang nk keja kan?so i tak nak ganggu time family..boleh rest sket masa tu hehehe...15 aci tak gi honeymoon??

anil lutaze said...

ouh amy...sememamngnya bagai nk pengsan pikir list yg nak kena sudahkan...haha...

sweet cravings said...

amy: kamu sangat maju!! :P tapi, sgt organized! jeles2 heheh

faRhaNa said...

gd job dear!!byk dh setel tuh..text me if u need me..dun wory babe, InsyaAllah sume akan berjalan lancar..yehaaa!!

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: tu la anil..rasanya byk lagi benda tak settle tinggal lagi 2 bulan jekkkk

faRhaNa :: thanks nono,..ko sentiasa di hatiku wakakak

sweet cravings :: tak la maju sangat..saya rasa dah cukup slow nihh..tak mo tunggu2 dah..teruskann..yeahhh!

Mrs. Amie said...

hei..mmg lah wujud..aku nak color cmtue punya kasut nak pakai kenduri ko...hahaha...

Sabby said...

amy your blog is my fav blog..always i sibuk guna as my rujukan aswell..i'm so sorry tapi ilmu wedding planning you sgt best...hehehe

nak tanya HIV mmg kena appointment ke?? me and habib plan nak walk in je..

dialicious said...

bagus siapkan list cepat2..lagi sebulan nak kawin nanti mesti malas gile!huhu

AmyMizzunderstood said...

dialicious :: diah..sekarang pun dah rasa bahang malas itew..wakaka

Sabby :: alamakk yeke sab?hehe thanks a lot..yup2 HIV kena buat appointment kecuali kat pandan indah leh terus walk in..