Tuesday, December 1, 2009

Job Job Job..Alhamdulillah..

Hi peeps...

Lama kot tak update blog nih..hehehe..ada banyak sangat wedding invitation cuti sekolah ni..plus MG pun dpt banyak job..Alhamdulillah...

Cuma nak preview sket kat sini...sila la free2 kan diri menjenguk blog MG!! Sebab kita ada latest hantaran and mini dais..dan Insyallah this week pun ada lagi..Thanks Allah...

hantaran for Dahliahantaran cuti sekolah promo..for Olin

mini dais for Olin's engagement...


Last Sunday, my cousin Aleep engaged..so kat sana i met Kak Jura,Kak Lisa (my wedding cake sponsor) and diorang ni cousin2 belah arwah mama...so sad Mama tak de..and tak leh join semua ni..sebab masing2 dan besar..semua dah nak kawin...hihi


them yang laser...!

Hantaran dan yang lain2..saya tak sempat nak membantu langsung coz ada job lain a day before..bayangkan la raya haji pun pasang pelamin..sadis..tapi suka punya pasal..layankan jek...

So today 1/12...appointment HIV test saya kul 2 pm nanti..dan boleh balik teruss yihaaaa!tu yang best tuu!Oklah..daaa..



5 comments:

Riena said...

cantiknya hantaran....pelamin pon sama,

Nariko said...

love the pelamin.. so kreatip makcik amy kita ni

AmyMizzunderstood said...

riena :: thanks riena!!

nariko :: tq hot mommy!

anil lutaze said...

amboiii..cntheknyeee

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: thank u anil...