Wednesday, November 18, 2009

Pic Outdoor dah siap!!

Hi peeps!

* Hmm pic outdoor saya dah siap..tapi saya tak dapat tengok lagi sbb Atim yang gi amik CD itew..
dan siap pesan jgn nk upload sesuka hati!wakakaka....buwekkk kedekkk! (sebabnya one of the pic akan di pilih untuk dijadikan kad kawin kami..hik3..tunggguu!mmg takkan upload la jawap nya!!)

* Kemudian..saya nk gi buat ujian HIV!!tapi malas nak pergi klinik kesihatan tu..boleh tak kalau call dulu buat appointment?? (maleh nk gi keja lambat dll )

* FMil tidak puas hati dengan gift yang dibeli ari tu..lalu mengambil halfday dan menukar dgn item yang lebih besar sedikit..wakakkaaa (gigih yer fmil saya nih!)

* Saya telah mendapat berita baik pada pagi tadi..bahawa abg Atim nk tunang bulan 1 nanti..lagi best..baru sebulan kenal..yeahh aku sokong..jgn tunggu lelama..!!

* Semalam discuss pasal business balik sampai kul 1 pagi..sekarang kat office ngantuk sambil main game Glamour Age!!

* Dan saya telah pun mendapat emcee wedding saya nanti...yeayyy!!Thanks too Kak Jura (my cousin) even sangat bz orangnya (Vice President Lim Kok Wing University) and congrats too setelah mendapat title "Datuk"..ececehhh...proud of you!

Ok dah..update sepantas kilat...sambung main game..daa

12 comments:

ctfza said...

ala.. kempunan.. tengok topic amy, sy dah tersgt girang nak tengok gambar2 cantek.. tengok2 kene tunggu pulak.. huuu..

anil lutaze said...

cptlah upload wahai amyyy...

green apple said...

amboiii....girangnya nak kawen

Sabby said...

I baru excited nak tgk your pics..sedihnya kena tunggu lama..

Reena said...

When is ur wedding ek? Tak sabar nak pg.. :)

AmyMizzunderstood said...

ctfza :: tu yer...saya masih memujuk atim nihh!hishh

anil lutaze ::sabar anil..uwaaa...

green apple ::girang la kak di..pas kawin jadik garang!!

Sabby ::owh yeke..tak sangka plak..ok2..nnt i mintak kat Atim..actually ada kat my hand but then kena tanya dia dulu..

Reena ::heheh feb thn depan la reena!tunggu kad yer?

Dayu said...

buat appt dulu lagi menyenangkan nak buat HIV test
jgn lupa amik nama org yg set appt tu
kalau nanti misi kat klinik tu byk cekadak..senang nak balas balik

lady milk said...

besnya ada pic before wedding :)
semoga everything go smothly till ur big day ...

NURUL said...

cptlah upload leh tgk amy. meh laa singgah blog kita :)

AmyMizzunderstood said...

Dayu :: betul la tuu..i dalam mind ni dah set "jgn lupa amik nama orang yg set appmnt tu!"hahaha

lady milk :: insyallah doakan yang terbaik!thanks

NURUL :: ok jap2 nk upload dah dpt kelulusan!

dialicious said...

dat lady dh dpt datok?bestnyeeee!

AmyMizzunderstood said...

dialicious :: heheh yup2..bila semua orang ckp mana boleh 'datuk' jadik emcee...!dia ckp its ok ni cousin punya hal!so i pun ok je laah..hehe